Şimdi Ara

2000 model ghia 1.6 i 80000 de 17.000 istiyor.. fiyat nasıl sizce ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lmnggen

araba piyasasında kriz yok arkadaşlar. güvenlik paketi dediğiniz esp ve tcs ise bu para normal.

katılıyorum arkadaşım kriz fln yok bencede ...evet güvenlik paketi dediğim esp ve asr (tcs aynı şey heralde )..
    ve biraz daha sıkı pazarlık yaparsam 16.5 a alırım heralde ..

bu arada alp2828 kardeş güvenlik paketi ile ilgil sorumu cvpladığın için tşkkür ederim ..
  • AZ ÖNCE SAHİBİNDEN COM DA GÖRDÜM
    2006 MODEL GHIA 1,6 TDCI 45BİN KM CİVARINDA HIZ SABİTLEMEYE
    KADAR HEPSİ ARABADA MEVCUT 26400 İSTİYOR PAZARLIK DA VAR
    BENCE 25'E KADAR İNER LİNKİ İNCELEYİN

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_44600_km_de_tertemiz_masrafsiz_ghia-17WQQaXQQ12262119WQQpXQQdisplayitem

BENCE O DEDİĞİN 2000 MODEL BENZİNLİ ARABAYA 17BİN VERENİ DÖVMEK LAZIM
  • herkes bir şey diyor arkadaşlar ..hangisinin dediğine güveneyim karar veremedm...

bence bu güvenlik paketi ayrıntısını bilenler normal diyor ..diğerleri pahalı diyor ...ama normalde 100 000 km altında 16 ya ghia bulmak zor ..
  • HOSNOS O ARABANIN EDECEĞİ EN FAZLA EN FAZLA 14500 VERİYORSA AL AMA YİNEDE KONTROL ETTİR
    ALIRKEN

BİR DÜŞÜN
    8 YAŞINDA BİR ARABA NE GARANTİ VAR NE BAŞKA BİR ŞEY
    ÜSTÜNE BİR MAKYAJLI KASA
    ONUN ÜSTÜNE KOMPLE YENİ BİR KASA
    ONUN ÜSTÜNE DE MAKYAJLI KASA GELMİŞ
    KISACA 4 NESİL GERİDEN GELEN BİR ARABAYI ALIYORSUN
    YEMİŞLER GÜVENLİK PAKETİNİ YUKARIDA ARKADAŞ DEMİŞ SIFIR KM SİNDE
    900EURO FARKEDİYOR SEN 8 YILLIK KULLANILMIŞINADA MI 900 EURO FARK VERECEKSİN
    14500 ANCA EDER BENCE VERİYROSA BAKTIR AL VERMİYORSA BRİ SÜRÜ ARABA VAR PİYASADA

quote:

Orjinalden alıntı: honos

herkes bir şey diyor arkadaşlar ..hangisinin dediğine güveneyim karar veremedm...

bence bu güvenlik paketi ayrıntısını bilenler normal diyor ..diğerleri pahalı diyor ...ama normalde 100 000 km altında 16 ya ghia bulmak zor ..

• güzel söylüyorsunda ... o dedğini fiyata bulmak biraz zor olsa gerek...

ama yinede bulurum inşş ..

• cok cok cok pahalı hemde bu fıyata alınmaz sakın alayım deme 2006 trendi 19.250 ye alıdım 60.000 km.

Gecen kelepır c-max gordum 2004 model 19.000 tl diyorlar acele etme arastır derım arkadasım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkanuygur

cok cok cok pahalı hemde bu fıyata alınmaz sakın alayım deme 2006 trendi 19.250 ye alıdım 60.000 km.

Gecen kelepır c-max gordum 2004 model 19.000 tl diyorlar acele etme arastır derım arkadasım.

aracın hayırlı olsun ...allah kaza bela vermesn ..bende bulurum inş uygun fiyata aradğım aracı ..

bir gün yolumuz kesişecek elbet focus la
  • İnşallah istediğine kavusursun asağıdaki ilanı incele derim 2005 collection bunlar ghiaların bir alt versiyonu diye düşünebilirsin almadan once favorilerime eklemiştim fiyatı uygundu umarım yardımcı olmusumdur.

http://www.sahibinden.com/51000_km_de_2005_model_focus-90WQQaXQQ12197902WQQpXQQdisplayitem
  • teşekkür ederim ilgin için..
  • Ben pazarı geçen haftasonu gezdim. Focus Ghia'ların fiyatları oldukça yüksek. 2000-2001 Model 100.000 km üstü Ghiaları, eğer takla atma veya ağır bir kazası yoksa 16.000'den aşağıya bulmak zor.
  • siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbulda fiyatlar genelde böyle.Başka şehirler de genelde araç fiyatları yüksek oluyor.

Mesela bundan önceki arabamı Bursada gelip aldılar orda 13 e satmıştım orda 14 falanmış.
  • Kesinlikle pahalı arkadaşlar. Tartışmaya bile lüzum yok...
    Arkadaşım 2 ay önce 2001'ini 15 e sattı..
    Ayrıca güvenlik paketinin esp+tcs olduğunu hiç zannetmiyorum. Muhtemelen 2 hava yastığı fazladır..
    O modellerde 2.0 ghialarda güvenlik paketinde esp var diye biliyorum
  • 2000 model ford focus ghia'yı 15.500 ytl'ye satın aldım.

araç hatasız,70.000 km'de,benzinli,sedan,gümüş gri.

araçta 4 lastik sıfır.
  • aç satıcı tok alıcı ilişkisi olmuş
    şaşırıyorum insanlara sadece 8 yaşındaki bir arabaya nasılda güvenip bu kadar para verebiliyorlar
    kaldı ki aldıkları araç da mercedes bmw değil esp olsa ne olur tcs olsa ne olur o model deki bir fordda
    5 bin lira daha katsa üstüne gider 2005-2006 az donanımlı biraz daha yeni kasa focus alır

quote:

Orjinalden alıntı: hakan1636

Kesinlikle pahalı arkadaşlar. Tartışmaya bile lüzum yok...
    Arkadaşım 2 ay önce 2001'ini 15 e sattı..
    Ayrıca güvenlik paketinin esp+tcs olduğunu hiç zannetmiyorum. Muhtemelen 2 hava yastığı fazladır..
    O modellerde 2.0 ghialarda güvenlik paketinde esp var diye biliyorum
  • ben ankaradayım..heralde 1000 tl civarı yüksek burda

quote:

Orjinalden alıntı: erkanuygur

siz hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbulda fiyatlar genelde böyle.Başka şehirler de genelde araç fiyatları yüksek oluyor.

Mesela bundan önceki arabamı Bursada gelip aldılar orda 13 e satmıştım orda 14 falanmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragic

2000 model ford focus ghia'yı 15.500 ytl'ye satın aldım.

araç hatasız,70.000 km'de,benzinli,sedan,gümüş gri.

araçta 4 lastik sıfır.

arkadaşların dediği gibi belki burdan bakılınca pahalı gibi gözüksede artık gerisini düşünme arkadaşım sonuçda aracı görmedik biz..
    almışsın artık aracı hayırlı olsun güle güle bin allah kaza bela vermesin...
    ---focus takım--- a da bekleriz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: honos

arkadaşlar araç sahibinden

focus ghia 1.6 i

80000 de

mavi renkli

benzinli

ve güvenlik paketi war en son 17.000 istiyor

fiyat normal mi sizce ??

üstadlara bi danışayım dedimm...

şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar bu arada araç 16900 e satılmış...
    ucuzdu pahalıydı derken araç gitti
    nse alana hayırlı olsun dielim artık ..
  • ee napalım abi alana hayırlı olsun...alacağımız yoktu zaten
  • eğer güvenlik paketi dediği esp ve tcs ise beleşe gitmesinden ziyadae ender focuslardan biridir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.