Şimdi Ara

2000 model ghia 1.6 i 80000 de 17.000 istiyor.. fiyat nasıl sizce ?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

eğer güvenlik paketi dediği esp ve tcs ise beleşe gitmesinden ziyadae ender focuslardan biridir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: honos

kaçırdık diosun yanii..

quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

eğer güvenlik paketi dediği esp ve tcs ise beleşe gitmesinden ziyadae ender focuslardan biridir.

2002 model makyajlı focus 1.6 hb ambiente orjinal 19.000km de, hiç bir değişeni yok boyası yok 19.000 tl
  • Arkadaşlar ben de Honosd arkadaşımız gibi focus HB almaya karar verdim ve iki aydır nette araştırma yapıyorum bi yandan da Denizli'de bizim tanıdıklar bakıyo , netteki Hb focus ilanlarının %40 ına yakınını ezberledim.Şimdi Honos arkadaşa o fiyatın yüksek olduğunu söyleyenler elden yapılan satışlarda tecrübeli arkadaşlar sanırım o yüzden yüksek geliyo,Honos ise netteki fiyatlara kaptırmış sanırım kendini :) Bende 2004 focus bulmuştum bi tane 2004 collection çok eksiği yok yani 2001 Ghia'dan 17.5 e vercekti adam ama KM'si 120000 de bizim alım-satım yapan abilerden biri km'si ne göre fiyat yüksek daha temizi bulunur dedi vazgeçtim arabadan HALA ARIYORUM bildiği olan awrsa yardımlarını bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayselo

Arkadaşlar ben de Honosd arkadaşımız gibi focus HB almaya karar verdim ve iki aydır nette araştırma yapıyorum bi yandan da Denizli'de bizim tanıdıklar bakıyo , netteki Hb focus ilanlarının %40 ına yakınını ezberledim.Şimdi Honos arkadaşa o fiyatın yüksek olduğunu söyleyenler elden yapılan satışlarda tecrübeli arkadaşlar sanırım o yüzden yüksek geliyo,Honos ise netteki fiyatlara kaptırmış sanırım kendini :) Bende 2004 focus bulmuştum bi tane 2004 collection çok eksiği yok yani 2001 Ghia'dan 17.5 e vercekti adam ama KM'si 120000 de bizim alım-satım yapan abilerden biri km'si ne göre fiyat yüksek daha temizi bulunur dedi vazgeçtim arabadan HALA ARIYORUM bildiği olan awrsa yardımlarını bekliyorum...

geçen galeride gördüm 2004 ghia 100 binin üstündeydi diye hatılıyorum. fiyat 22 bin tl araç o kadar temiz bile değildi. ezikler çizikler araçta fazlaca mevcuttu.

• galerilerden ucuz araba öle kolay bulunmaz adam üstüne kendi karını ekliyor birde kendin kapsamlı bi araştırma yapman lazım heryerden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

AZ ÖNCE SAHİBİNDEN COM DA GÖRDÜM
    2006 MODEL GHIA 1,6 TDCI 45BİN KM CİVARINDA HIZ SABİTLEMEYE
    KADAR HEPSİ ARABADA MEVCUT 26400 İSTİYOR PAZARLIK DA VAR
    BENCE 25'E KADAR İNER LİNKİ İNCELEYİN

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_44600_km_de_tertemiz_masrafsiz_ghia-17WQQaXQQ12262119WQQpXQQdisplayitem

BENCE O DEDİĞİN 2000 MODEL BENZİNLİ ARABAYA 17BİN VERENİ DÖVMEK LAZIM

24.750 YE İNMİŞ ŞU AN

• quote:

Orjinalden alıntı: Aville

quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

AZ ÖNCE SAHİBİNDEN COM DA GÖRDÜM
    2006 MODEL GHIA 1,6 TDCI 45BİN KM CİVARINDA HIZ SABİTLEMEYE
    KADAR HEPSİ ARABADA MEVCUT 26400 İSTİYOR PAZARLIK DA VAR
    BENCE 25'E KADAR İNER LİNKİ İNCELEYİN

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_44600_km_de_tertemiz_masrafsiz_ghia-17WQQaXQQ12262119WQQpXQQdisplayitem

BENCE O DEDİĞİN 2000 MODEL BENZİNLİ ARABAYA 17BİN VERENİ DÖVMEK LAZIM

24.750 YE İNMİŞ ŞU AN

DAHADA İNER PAZARLIK EDER KESİNLİKLE.
    KONU BAŞLIĞINDAKİ ARACIN EDECEĞİ EN FAZLA 14000

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.