Şimdi Ara

2000 model honda civic 1.6ies ön farı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim üzere 2000 model honda civic aracım var. Ön farları yan sanayi ve güneş altında oldukça sarardı. Gece seyahatlerinde yetersiz aydınlatma çok rahatsız etmeye başladı. Çıkma orjinal far takımı arıyorum. Çıkmacılara sorduğumda orjinal farların camında honda yazısı olmalı diyorlar. Fakat orjinal diye satılanların bazılarında bu yazı yok. Bu konuda tecrübelerinizi veya farklı önerilerinizi bekliyorum. Honda yazısı olmayan orjinal far olur mu? Veya yan sanayi ürün mü almalıyım? Şimdiden bütün cevaplara teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahibinden. com a bakın
  • konuyu okuyanlara yardımcı olur umarım. hafta sonu çıkmacılarda 2.el orjinal far aradım fakat çok temizlerini bulamadım. bunun üzerine sıfır parça satanlarla ve tamir montaj yapan dükkanlarla çok diyaloğa girdim. yönlendirmeleri sonucu TYC marka yan sanayi ön farlarından 260 TL ye iki adet aldım. fakat yan sanayi farlar araca tam olmadı. dışarıya doğru taşma yaptılar. 1180TL olan orjinal farların neden bu kadar pahalı olduğunun yanıtını da bu şekilde almış oldum. muhtemelen bu şekilde idare edecekler. far alma niyetinde olan forumdaki diğer arkadaşlara tavsiyem ya sıfır orjinal ya da 2.el orjinal parça kullanmaları olacaktır. iyi forumlar herkese.
  • dostlar ben de 2000 civic sağ otomatik dikiz aynası arıyorum(çıkma). Serviste orijinallere 600 lira diyorlar. Yan sanayi ürünleri 300 tl falan oluyor. Ayna boyasız geliyor sonra boyanıyormuş. yardımcı olabilecek varsa beklemedeyim.
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    direk çıkma orjinal parça satan yerlere bak. dikiz aynası istediğin renkte bulabilirsin diye düşünüyorum. yan sanayilerde aynanın derinliği bile değişik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetnizam

direk çıkma orjinal parça satan yerlere bak. dikiz aynası istediğin renkte bulabilirsin diye düşünüyorum. yan sanayilerde aynanın derinliği bile değişik oluyor.

bakıyorum ama bulamadığım için buraya da yazayım dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.