Şimdi Ara

Renault Megane Coupe RXI 1.6 16V 2000 Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Bu araç modeli için daha öncesinden bir konu açıldıysa adminler ve moderatörler şimdiden kusura bakmasınlar lütfen.

İlk arabamı alacağım ve İstanbul'da yaşıyorum bu sebepten ötürü de malum İstanbul trafiğinde manuel vites araç kullanmak bir yerden sonra eziyete dönüşüyor. Bu sebeple otomatik vites bir araç almak istiyorum. Konunun açıldığı tarih itibari ile (09.11.2024) bütçe olarak max. 250.000-270.00₺ bir bütçem var. Yani şu anda ortalama olarak 22-24 yaşlarında yine ortalama olarak da min.200.000 km olan bir araç bu sonuçta. Yaşına göre paket olarak oldukça dolu dolu bir araç gibi geldi bana sanroof, otomatik cam, abs, airbag vs. gibi özellikler mevcut araç üzerinde. Özellikle RXI paketini tercih etmeyi düşünüyorum bunu da göz önünde bulundursanız sevinirim. Genel olarak günümüzde 300.000₺ altında araç bakmak her ne kadar risk gibi görünse de yine de sizlere sormak istiyorum.

Malum sarı site üzerinden inceliyorum fakat emin olamadığım bazı noktalar var eğer bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Renault Megane Coupe RXI 1.6 16V 2000 Model Otomatik Vites

-Bu model araç günümüzde halen daha alınabilir mi?

-Alınması durumunda otomatik vites bana ileride olası maddi sorunlar yaratır mı?

-Mekanik-elektronik olarak kronik sorunları var mıdır varsa nelerdir?

-Yedek parça sorunu yaşar mıyım?

-Sürekli olarak sanayii yolunu mesken tutar miyim?

-Örnek olarak şanzıman yağı, motor yağı vs. değiştirmek istesem yağ teminim kolay olur mu?

-Yol tutuşu-performansı vs. viraj kabiliyeti gibi gibi sürüş durumunu nasıl ifade edersiniz?

-En son olarak bu model araç yerine başka bir marka ve model de olabilecek şekilde önerebileceğiniz bir araç var mıdır yukarıda ki bütçe sınırları içerisinde?

Yazımı biraz uzun tuttum ama buraya kadar okuyup cevap veren herkese de şimdiden teşekkürler. Herkese iyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.