Şimdi Ara

2000 Model Opel Corsa GLS için CD-Mp3 Çalar Montajı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. geçen hafta içi başlıktada belirttiğim üzere 2000 Model Corsa GLS aldım. bilenler bilir bu aracın orjinal teybi kasetçalar. göğüstede buna bağlı tarih saat ve derece ile beraber hangi radyo kanalında ise onu gösteren bi ekran var. sizlere sorum şu olacak ; Acaba yeni bi MP3 Çalar alsam göğüsteki o ekrana bi şekilde bağlantı yaptırıp göstergeyi aktif bir şekilde kullanma imkanım var mı ? yoksa yeni bi Mp3 çalar alınca onu iptal etmek zorunda mı kalacağım ? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagdinli -- 31 Ocak 2012; 14:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bagdinli

arkadaşlar merhaba. geçen hafta içi başlıktada belirttiğim üzere 2000 Model Corsa GLS aldım. bilenler bilir bu aracın orjinal teybi kasetçalar. göğüstede buna bağlı tarih saat ve derece ile beraber hangi radyo kanalında ise onu gösteren bi ekran var. sizlere sorum şu olacak ; Acaba yeni bi MP3 Çalar alsam göğüsteki o ekrana bi şekilde bağlantı yaptırıp göstergeyi aktif bir şekilde kullanma imkanım var mı ? yoksa yeni bi Mp3 çalar alınca onu iptal etmek zorunda mı kalacağım ? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim....

İnanın ben de birkaç güne kalmaz 2000 model opel corsa gls alacağım aynı sorunu ben de yaşayacağım dediğin gibi mp3 çalar bir cd çalarlı teyp taktırabilir miyim ben de çok merak ediyorum.
  • MERHABA ARKADAŞLAR SİZLERLE ARAÇLARIMIZDAKİ KASETÇALARLARLA İLGİLİ ÇÖZÜMÜ PAYLAŞMAK İSTEDİM.2004 MODEL OPEL CORSA C ARACIM VAR ORJİNAL KASETÇALARINI SÖKTÜRÜP YERİNE 2006 MODEL CORSALARDAKİ CD 30 MP3 TAKTIRMAK İSTEDİM FAKAT ARKADAKİ SOKETLER UYUMLU OLMADIĞI İÇİN BİRBİRİNİ DESTEKLEMİYO BÜTÜN BUNLARLA UĞRAŞMAK YERİNE VE ARACIN ORJİNAL SES SİSTEMİNİ BOZMAK YERİNE ÇOK MANTIKLI Bİ ÇÖZÜM VAR ARTIK.KASET ÇALAR MP3 KABLOSUZ,SES KALİTESİNİ BOZMAYAN NORMAL GÜNLÜK YAŞANTIMIZDADA KULLANABİLECEĞİMİZ BİR SİSTEM KUTU İÇERİĞİNDE KIZIL ÖTESİ KUMANDASI ARAÇ ŞARJI USB KABLOSU KULAKLIĞI İLE BİRLİKTE TAKIM OLARAK SATILMAKTADIR.VE KENDİ BÜNYESİNDE BARINDIRDIĞI 7 EKOLAYZIR SEÇENEĞİ MEVCUTTUR.İSTER ARACINIZ KASET ÇALAR BÖLÜMÜNÜZE TAKIN İSTERSENİZ YANINIZDA TAŞIYIN EYER ARACINIZIN DİREKSİYONUNDA KONTROL TUŞLARINIZ VARSA SES AÇMA KAPAMA BUNUDA DESTEKLİYO MP3 OKUYABİLDİĞİ İÇİN.YAPMANIZ GEREKEN TEKŞEY 2 VEYA 4 GB HAFIZA KARTINA MÜZİKLERİNİZİ YÜKLEYİP GİRİŞ SOKETİNE TAKMANIZ.HARİKA BİR SİSTEM.FİYATIDA ÇOK UYGUN 50 TL BÜTÜN KASETÇALAR ARAÇLARIN TEK ÇÖZÜMÜ.İNTERNET SİTELERİNDE SATILIYO REKLAMLARI VAR FAKAT SİPARİŞ VERDİĞİNİZDE ELİNİZE ULAŞMIYO ÇÜNKÜ HERKEZİN YAPTIĞI GİBİ STOKLARINDA OLMAYAN ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNUYOLAR BEN İNTERNETTEN ALDIM FAKAT 20 GÜNDE ELİME ZOR ULAŞTI UFAK Bİ ARAŞTIRMAYLA SATILAN YERİ BULDUM İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.