Şimdi Ara

2000 model Passat mı?, Vectra mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ergin967

quote:

Orjinalden alıntı: ogretmen82

quote:

sevgili öğretmen ne oldu astramı vectramı diyordun astrayı eledin galiba

zaten bu gidişle 97 model mercedes e200 mü yoksa audi a7 mi diye bir topik açarsam hiç şaşma
    şaka bir yana boyum 1.95 olduğu için hiç bir arabaya sığamıyorum kardeş yaa. düşünüyorumda bazen nerdeyse sıfır araç alacak parayı gözden çıkardım. passatı alsam tüp taktırsam ıvırı zıvırı 22 milyara mal olacak en az. yakın bir arkadaşım sıfır seat cordoba dizel aldı 31 milyara 2007 model sonuçta mis gibi araba. ben o arabaya oturdum sığamadım mesela

boy konusunda haklısın walla benim boy 1.87 astranın direksiyon yüksekliğini ensona kaldırıp koltuğu aşağı indiriyorum anca yetiyor

bi ara ciddi ciddi doblo düşünmüştüm zaten. sonra transporter falan derken arkadaşın birisi dediki bence git bi tır al bitsin

ama şuan karar verdim kesinlikle passat. 1.8T otomatik vites. şöyle temiz bi bulsam çok güzel olacak. sonra gidip bide prins marka tüp taktırdımmı tamamdır. simit depo olacak muhtemelen yedek lastiği ne yapacam bilmiyorum

• hayırlısı diyelim ozaman
  • quote:

hayırlısı diyelim ozaman

sırada temiz araba bulmak var artık. hadi hayırlısı
  • passat kesinlikle alman arabasından baskasını binilmez cok sağlam araba yapıyorlar ;)
  • ikiside alman arabası

quote:

Orjinalden alıntı: bulancaklı_28

passat kesinlikle alman arabasından baskasını binilmez cok sağlam araba yapıyorlar ;)
  • tabiki vectraaa yaaaböyle sorumu olur
  • bende vektra var ama passat almayı düşünüyorum...dikkat et sayın hocam....
  • quote:

passat kesinlikle alman arabasından baskasını binilmez cok sağlam araba yapıyorlar ;)

Hmm.. İlginç yorum. Bu yorumu dikkate alın lütfen. Alman arabasını tercih edin.
    Herneyse...
    Bence Passat daha iyi bir tercih olur.
  • kesinlikle passat vectradan iyi bir araba ama vectrada kötü değil tabi.
  • bir vectra cı olaraktan passat
  • passat
  • Vectra tipi yeter ama ikiside birbirine çok yakın
  • sonunda 2000 model. 1.6 comfort aldım arkadaşlar. 16.250 ye aldım. 88.000 km de. araç çok temiz. tanıdıktan aldım zaten.
    herkese teşekkürler.
  • HER ŞEKİLDE: tabiki opel derim sanırım passat daha pahalı hem....aa neyse geç kalmışım yeni okudum almışsınız arabanızı. Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin çok ama çok yerinde bir tercih yapmışsınız valla.
  • quote:

sonunda 2000 model. 1.6 comfort aldım arkadaşlar. 16.250 ye aldım. 88.000 km de. araç çok temiz. tanıdıktan aldım zaten.
    herkese teşekkürler.

resmini bekliyoruz
  • inşallah resim göndericem yakında sağolun hepiniz. Allah size daha iyilerini nasip etsin.
  • quote:

inşallah resim göndericem yakında sağolun hepiniz. Allah size daha iyilerini nasip etsin.

resimleri hala bekliyoruz.
  • 1.6 aldigina gore LPG taktirmayi dusunmuyorsun artik degil mi? gule gule kullan bu arada :)
  • hayırlısı olsun...
  • Allah razı olsun.
    aslında prins taktırabilirim belki ama şuan için yakıtı fazla değil. 150 km de 27 ytl yakıyor.
    tabi ben istanbulda değilim. herhalde istanbulda bu fiyat baya bi artar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.