Şimdi Ara

2000 model Passat mı?, Vectra mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. sizce 2000 model 1.8 t benzinli passatmı almak iyi yoksa 2500 ytl daha az verip 2000 model 2000 motor vectra mı almak daha iyi.
    aradaki fiyat farkı az değil.
    bu araçlardan birisini alıp prins marka lpg taktırmayı düşünüyorum.
    eğer araçlar arasında hemen hemen hiç bir fark yok ise fiyat farkından dolayı vectra almayı düşünüyorum.

• vectra güzel şekilli araba ben o yüzden vectra aldım passat sağlam ama çirkin kalas gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavar2050 -- 15 Nisan 2007; 21:52:11 >
  • abi passat daha şık duruyor sanki. sizin aracınız kaç model ve kaç motor acaba. memnunmusunuz?
    lpg taktırmayı düşünüyormusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canavar2050

vectra güzel şekilli araba ben o yüzden vectra aldım passat sağlam ama çirkin kalas gibi

kardeş sen o şekilli arabanı 136bg 0tobana çıkalım bende 1.8t passatı 150bg gel arkamdan gelebilyorsan kalite diyorsan passatda hız diyorsan onda daha neyin şeklini tartışıyon anlamadım. biz 2000de 0 km passat aldık 6 sene kullndık arabada tık yok. ne 320ler ne vectralar ne lagunalar ağlattık. ogretmen82nin ağlamaya değil gülmeye ihtiyacı vardır belki onu hiç sormuyorsun. bede öğretmenim meslekdaşımın iyiliği için alsın passatı karizması olsun bence
  • passat daha hızlıymış ama adam lpg taktırcak düşün ..
    bende voltran lpgli 97 vectra var 2000 motor fazla basmam en yüksek hızım 160
    ama sen passat daha güzel demişin ozaman kesin passat al bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavar2050 -- 15 Nisan 2007; 22:07:51 >
  • kardeşler mesaj aynı zaman da yazılmış çünkü ben yazarken senin (canavar2050) mesaj vardı sadece
    bence passat al öğretmen kardeş
  • sevgili öğretmen ne oldu astramı vectramı diyordun astrayı eledin galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz mi Corsa mı????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş astra nerden çıkyı ortada onun hiç ismi yoktu passat ve vectra tartışılıyordu sanırım
  • bu arada bende öğretmenim opelde ilk arabam 11000ytl ye aldım sıralı tüp var
  • quote:

Orjinalden alıntı: avcı_33

kardeş astra nerden çıkyı ortada onun hiç ismi yoktu passat ve vectra tartışılıyordu sanırım

dostum biraz gerideki topiclere bakarsan öğretmen kardeşin astramı vectramı topicinde bizi vectracılarla çarpıştırdığını görürsün
  • ben markalar sayfasındayım kardeş opel sayfasına hiç girmedim belki karışıklık o yüzden
  • Astrayada sığamadım kardeş yaa. boyum 1.95 civarında o yüzden bu segmentteki arabalara bakıyorum. bu iki araba arasında kaldım en son. bu araçlara tüp taktırmak aslında abes bende biliyorum ama başka çarem yok ne yazıkki.
    vectra ve passat kullanıcıları olarak tüm samimiyetinizle ve dürüstçe bana fikir verirseniz çok sevinirim arkadaşlar. aradaki 2.5 milyara değermi passat acaba. bu iki arabayıda kullananlar varmı acaba. kullanmaktan kastım deneme sürüşü değil yani ikisinide şöyle en az 1 yıl kullanan varmı acaba onlar daha aydınlatıcı olur sanırım.
    şimdiden bütün cevaplara çok teşekkürler.
  • 1.8T Passat hem 2. elde değer kaybı az, hem de daha kolay elinden çıkarabilirsin hemde az da olsa vergisi düşük fakat turbo olduğu için pek LPG önerilmiyor.Ha hiç mi takılamaz, taktıranlar var ama arıza durumunda altından kalkamayabilirsin lakin TURBO arızaları zaten pahalı bir de PASSAT olunca çok çok pahalıya patlıyabiliyor.
    Vetra'ya zaten LPG rutin haline gelmiş, takıp rahatça kullanırsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksal09

1.8T Passat hem 2. elde değer kaybı az, hem de daha kolay elinden çıkarabilirsin hemde az da olsa vergisi düşük fakat turbo olduğu için pek LPG önerilmiyor.Ha hiç mi takılamaz, taktıranlar var ama arıza durumunda altından kalkamayabilirsin lakin TURBO arızaları zaten pahalı bir de PASSAT olunca çok çok pahalıya patlıyabiliyor.

güzel bir düşünce kardeş Allah razı olsun. forumda bir arkadaş var turbo passata prins marka lpg taktırmış memnun ama hiç bir şeyin garantisi olmaz. o memnun diye arıza vermeyecek değil sonuçta.

cevabın için çok teşekkürler.
  • quote:

1.8T Passat hem 2. elde değer kaybı az, hem de daha kolay elinden çıkarabilirsin hemde az da olsa vergisi düşük fakat turbo olduğu için pek LPG önerilmiyor.Ha hiç mi takılamaz, taktıranlar var ama arıza durumunda altından kalkamayabilirsin lakin TURBO arızaları zaten pahalı bir de PASSAT olunca çok çok pahalıya patlıyabiliyor.

Aynen dediği gibi lpg konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavar2050 -- 15 Nisan 2007; 23:08:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergin967

sevgili öğretmen ne oldu astramı vectramı diyordun astrayı eledin galiba

zaten bu gidişle 97 model mercedes e200 mü yoksa audi a7 mi diye bir topik açarsam hiç şaşma
    şaka bir yana boyum 1.95 olduğu için hiç bir arabaya sığamıyorum kardeş yaa. düşünüyorumda bazen nerdeyse sıfır araç alacak parayı gözden çıkardım. passatı alsam tüp taktırsam ıvırı zıvırı 22 milyara mal olacak en az. yakın bir arkadaşım sıfır seat cordoba dizel aldı 31 milyara 2007 model sonuçta mis gibi araba. ben o arabaya oturdum sığamadım mesela

• Bir doktor arkadaşım 2001 Vectra CDX'ini bir ara satmaya niyetlendigeçen yıl, malum piyasa düşüktü çok az (14-15 milyar)teklif ettiler. İLK SAHİBİ ARAÇ ÇOK TEMİZ, sinirlendi satmadı en iyisinden bir sıralı LPG taktırdı şu an çok memnun.Taktırdığı kit biraz pahalı ama ne rölanti sorunu ne ayarsızlık ne de çekişten düşme derdi yok.Şu an benim 1.5 SCENİC dCİ KADAR ANCA YAKIYOR(Ş.İÇİ VE Ş.DIŞI).
    Ben bunu görünce inanın 43.000 ytl verip sıfır araç aldığıma çok pişman oldum.
    Turbo olmayan bir PASSAT veya 2000 cc VECTRA alıp bir LPG taktırsaydım hem cebimde nerden baksan 23.000 YTL kalırdı hem de kral gibi arabaya binerdim.

O yüzden arkadaşım sana hak veriyorum.Seçimin ne olursa olsun doğru yoldasın.Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Bir doktor arkadaşım 2001 Vectra CDX'ini bir ara satmaya niyetlendigeçen yıl, malum piyasa düşüktü çok az (14-15 milyar)teklif ettiler. İLK SAHİBİ ARAÇ ÇOK TEMİZ, sinirlendi satmadı en iyisinden bir sıralı LPG taktırdı şu an çok memnun.Taktırdığı kit biraz pahalı ama ne rölanti sorunu ne ayarsızlık ne de çekişten düşme derdi yok.Şu an benim 1.5 SCENİC dCİ KADAR ANCA YAKIYOR(Ş.İÇİ VE Ş.DIŞI).
    Ben bunu görünce inanın 43.000 ytl verip sıfır araç aldığıma çok pişman oldum.
    Turbo olmayan bir PASSAT veya 2000 cc VECTRA alıp bir LPG taktırsaydım hem cebimde nerden baksan 23.000 YTL kalırdı hem de kral gibi arabaya binerdim.

O yüzden arkadaşım sana hak veriyorum.Seçimin ne olursa olsun doğru yoldasın.Şimdiden hayırlı olsun.

Allah razı olsun kardeş. yani lpg taktıracağımdan dolayı passat alırsam bile turbo almamalımıyım?. zaten turbolar daha pahalı ama turboların performansıda bir başka. zaten turbo passat almayacaksam vectra almak daha mantıklı gibi. passatı çekici kılanda turbo olması. herhalde 2000 motor vectra ile turbosuz passat arasında pek performans farkı yoktur. tabiki bu bendeki sadece bir düşünce.

• Arkadaşım bunu bir ara ben de merak edip araştırmıştım.Kimse TURBO araç için LPG konusunda sebep-sonuç ilişkisi ve ileride oluşabilecek sorunlar adına net birşey söyleyemiyor.Taktıranlar ''ben yaptım oldu,memnunum'' mealinde görüş bildiriyorlar.Turbo'lu bir aracın ECU'SU atmosferik basınçlı bir araca göre daha karmaşık ve daha hassas müdahalelerle motora kumanda ediyor.Tüm bu sistem benzine göre ayrlanmış durumda.İşin içine yüksek basınçlı hava girince LPG nasıl kimyasal bir tepki veriyor veya benzine göre ne gibi farklar doğuyor bu net olarak dillendirilmemiş.

Fakat sana faydası olabilecek birkaç link önerebilirim

http://www.basgaza.com/fkonu_goster.asp?id=4605
    http://www.modifiyem.com/forum/showthread.php?t=52137
    http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=185055
    http://www.modifiyem.com/forum/showthread.php?p=799972
    http://www.basgaza.com/fkonu_goster.asp?id=4433
    http://www.forumneuro.com/archive/index.php/t-123573.html

Seninde görebileceğin gibi net bir görüş yok.
    Benim tavsiyem Passat 1.8 alacaksan LPG'Yİ pek düşünme.

• quote:

Orjinalden alıntı: ogretmen82

quote:

Orjinalden alıntı: ergin967

sevgili öğretmen ne oldu astramı vectramı diyordun astrayı eledin galiba

zaten bu gidişle 97 model mercedes e200 mü yoksa audi a7 mi diye bir topik açarsam hiç şaşma
    şaka bir yana boyum 1.95 olduğu için hiç bir arabaya sığamıyorum kardeş yaa. düşünüyorumda bazen nerdeyse sıfır araç alacak parayı gözden çıkardım. passatı alsam tüp taktırsam ıvırı zıvırı 22 milyara mal olacak en az. yakın bir arkadaşım sıfır seat cordoba dizel aldı 31 milyara 2007 model sonuçta mis gibi araba. ben o arabaya oturdum sığamadım mesela

boy konusunda haklısın walla benim boy 1.87 astranın direksiyon yüksekliğini ensona kaldırıp koltuğu aşağı indiriyorum anca yetiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.