Şimdi Ara

2000 MODEL S3 MÜ İMPREZA GT Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar affınıza sığınarak konuya başlamak istiyorum öncelikle aradım bulamadım forumda kıyaslamayı yada bulma konusunda acizim varsada özür diliyorum.
    Aslında bütçeme uygun olmasa da yani gerek yedek parça gerek tamir etme durumu söz konusu olursa zorlanacağımı biliyorum yinede yapcak bişe yok.Kullananlar varmı artıları eksileri nelerdir kronik kusurları varmıdır şanzıman olsun diferansiyel olsun motor olsun ön takım olsun.Saygılar

• Ha bu arada S3 buldum 31.000 liradan 24.000 liraya düştü fiyatı Subarularda hemen hemen o fiyatlar arasında gidiyor(aşırı yüklü olanlar hariç)bütçem maksimum 26.000 lira
  • Hocam temiz subaru bulursan kaçırma derim piyasada bilinen subarular daha iyidir onlarda 27-30 arası oluyor malum yaşları bi hayli fazla her an sorun çıkarabilirler o yüzden temizini bulmak çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okullu Mehmet Pasa

Hocam temiz subaru bulursan kaçırma derim piyasada bilinen subarular daha iyidir onlarda 27-30 arası oluyor malum yaşları bi hayli fazla her an sorun çıkarabilirler o yüzden temizini bulmak çok önemli
    2 aydır araştırıyorum motoruna anahtar değmemiş Subaru bulamadım.Müzelik saklıyorlar galiba.S3 de aynı.Beklemeye devam gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: connections

2 aydır araştırıyorum motoruna anahtar değmemiş Subaru bulamadım.Müzelik saklıyorlar galiba.S3 de aynı.Beklemeye devam gibi görünüyor

Hocam bu araçların amacı bu. Subaru brz'de yaptığı gibi sana motor verir, istediğin gibi modifiye et der.

Düzgün modlanmış araçlara bakın siz. Kim yapmış, hangi parçaları kullanmış. Güzel parçalar ve doğru usta ile stock motor gibi dayanıklı motor bulabilirsiniz(Tabi aşırı modlanmış araçlar için söylemiyorum bunu).
  • quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

quote:

Hocam bu araçların amacı bu. Subaru brz'de yaptığı gibi sana motor verir, istediğin gibi modifiye et der.

Düzgün modlanmış araçlara bakın siz. Kim yapmış, hangi parçaları kullanmış. Güzel parçalar ve doğru usta ile stock motor gibi dayanıklı motor bulabilirsiniz(Tabi aşırı modlanmış araçlar için söylemiyorum bunu).

çok güzel yorumladın kardeş.
    Şu ana kadar bulabildiğim bütçeme uygun s3: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-herseyi-ile-orjinal-s3-121684990/detay#
    ama Subaru maalesef yok beklemekte fayda var.ama s3 eğer arkadsın dediği gibi düzgün çıkarsa o paraya makul gibi görünüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

quote:

çok güzel yorumladın kardeş.
    Şu ana kadar bulabildiğim bütçeme uygun s3: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-herseyi-ile-orjinal-s3-121684990/detay#
    ama Subaru maalesef yok beklemekte fayda var.ama s3 eğer arkadsın dediği gibi düzgün çıkarsa o paraya makul gibi görünüyor.

Alıntıları Göster
    s3 güzel araba bende bir ara düşünüyodum.Sonra noldu hiç hatırlamıyorum vazgeçtim.maddi durumumu biraz daha düzeltip bir tane 2009-2010 Focus st almak istiyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu araç hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

s3 güzel araba bende bir ara düşünüyodum.Sonra noldu hiç hatırlamıyorum vazgeçtim.maddi durumumu biraz daha düzeltip bir tane 2009-2010 Focus st almak istiyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu araç hakkında.

2.5 st var bir kaç tane internette.düzgün araçlar fiyatlarda 50-55.000 tl civarı vergi senelik 2.500 ha parası olana dokunmaz alınır binilir ve 340 hp güç üreten bi motora sahipki tadından yenmez ama gel gör ki usta hiç görmedim caddede gezen bir tane st :) yani parça sıkıntısı çekermisin bilmiyorum.Ha bide ne yalan söyleyeyim kendi şahsi fikrim focus bana uzak.Ya hiç ilgilenmedim yada çevremde görmedim.
  • quote:

quote:

2.5 st var bir kaç tane internette.düzgün araçlar fiyatlarda 50-55.000 tl civarı vergi senelik 2.500 ha parası olana dokunmaz alınır binilir ve 340 hp güç üreten bi motora sahipki tadından yenmez ama gel gör ki usta hiç görmedim caddede gezen bir tane st :) yani parça sıkıntısı çekermisin bilmiyorum.Ha bide ne yalan söyleyeyim kendi şahsi fikrim focus bana uzak.Ya hiç ilgilenmedim yada çevremde görmedim.

Benimde pek aklımda yoktu.Ben bu zamana kadar gerçek gözle hiç st görmedim.vergisini filan göz önünde aldım.açıkçası biraz değişik araçlara binmek istiyorum.Civic type-R lara bakıyodum vazgeçtim görünüşünü ve içini pek sevemedim.Zaten iikinci bir arac alıcam elantramı satmıcam yeri başka bende.başka tavsiye edebileceğin araç varmı?

• quote:

quote:

quote:

Benimde pek aklımda yoktu.Ben bu zamana kadar gerçek gözle hiç st görmedim.vergisini filan göz önünde aldım.açıkçası biraz değişik araçlara binmek istiyorum.Civic type-R lara bakıyodum vazgeçtim görünüşünü ve içini pek sevemedim.Zaten iikinci bir arac alıcam elantramı satmıcam yeri başka bende.başka tavsiye edebileceğin araç varmı?

Alıntıları Göster
    Birde subaru 2.5 wrx stı hakkında ne düşünüyorsunuz?veyahut evo 8-9 hakkında.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Fi tarihinde Bolu'da ışıklarda bi tane S3 kalkmıştı önümden.Aynı kasa kırmızı renk.

Standartmıydı bilmiyorum ama feci bir ivmelenmesi vardı aracın

O günden beri ayrı bi sempatim var bu araca karşı.

• quote:

hocam motoruna anahtar değmesi önemli değil kimin anahtarı hangi parçalarla değdi o önemlidir ben subaru aşığımdır mesela kaza yapması boyası veya motor açılması çok önemli değildir benim için eski subarularda kim nasıl toplamış o önemlidir bu işi Türkiyede yapan sayılı bir kaç yer var onların referanslarıyla subaru almanızı tavsiye ederim bu söylediklerim turbo subarular için geçerlidir.
  • Haklısın kardeşim de evden gelen baskılara dayanamayıp subaru sayfasını kapatıyorum.Ama elbet bir gün bende olacak o araba.şimdi temiz bi s3 bakıyorum çevrenizde varsa satılık 25000-27000 arası.internetten 24000 ne buldum pazarlık etmedim daha galiba 2000 lira kırarım fiyattan
  • quote:

Haklısın kardeşim de evden gelen baskılara dayanamayıp subaru sayfasını kapatıyorum.Ama elbet bir gün bende olacak o araba.şimdi temiz bi s3 bakıyorum çevrenizde varsa satılık 25000-27000 arası.internetten 24000 ne buldum pazarlık etmedim daha galiba 2000 lira kırarım fiyattan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-sahibinden-2000-model-audi-s3-quatro-137002361/detay

işte arabayı buldum galiba..fiyatı komple boyalı oldugu için uygun sanırım..33 den başlıyor normalde

• Evettttttttttttt s3 ümü aldımmmmmmmm.nasıl uyucamki bu gece
  • quote:

Evettttttttttttt s3 ümü aldımmmmmmmm.nasıl uyucamki bu gece

Son ilandaki S3 ümü aldınız? Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cowinenge -- 10 Ekim 2013; 0:05:30 >
  • Evet sonunda bitti bu iş araba garajda.tşk ederim daha iyisi senin olur inş.hemen bu hafta Blow off siparişi veriyim
  • quote:

Evet sonunda bitti bu iş araba garajda.tşk ederim daha iyisi senin olur inş.hemen bu hafta Blow off siparişi veriyim
    Hayırlı olsun, doğru seçimi yapmışsın.Motora biraz yüklenince mükemmel performans alınıyor S3 lerde.
  • Km 190.000 de ha ne kadar doğru bilemem.o yüzden yazılım işine girmek istemiyorum.blow off bide headers yeterlimi?motora yada turbo büyütmeye girersem sonu gelmez bide maddiyat yani...ha bu arada Allah razı olsun
  • quote:

Km 190.000 de ha ne kadar doğru bilemem.o yüzden yazılım işine girmek istemiyorum.blow off bide headers yeterlimi?motora yada turbo büyütmeye girersem sonu gelmez bide maddiyat yani...ha bu arada Allah razı olsun
    hadi hayırlı olsun. artık bi avatar değişimi yaparsın :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.