Şimdi Ara

2000 Model Symbol 1.4 Rna 30 bin km.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Başlıktan da anlaşılacağı üzere ailede 2000 model 1.4 Rna paketli symbol mevcut.Araç sıfır alındı 30 bin km de ve orjinal.Kazası vukuatı kesinlikle yok alındıgı ilk günden beri kapalı garajda muhafaza edildi kılcal çizik bile yok denecek kadar az.Aracı değiştirme gibi bir niyet var sizce bu araca konulacak fiyat kaç bin tl düzeylerinde olabilir?

• Normal fiyatından 2-3 bin tl fazlasına gidebilir diye düşünüyorum. Şahsen ben muadillerine göre bu kadar fazlasını verirdim.
  • 2000 model arabanın 30000km de olduğunu ispatlamak gerekecektir
  • Az km son yıllarda kuşku uyandırıyor aman dikkat. :)
  • SS isteriz...
  • 13 yılda 30bin km yapmışsın ne yapacan yeni arabayı vergisi az parçası bol ucuz bover dursun garajda yinede senin tercihin
  • symbol olmasa iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

SS isteriz...

Bayadir sehir disindayim 30 bin km yi duz hesap yazdim zaten en son 36 bin kusurdu km si evden ss isteyip paylasirim km sayacini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

13 yılda 30bin km yapmışsın ne yapacan yeni arabayı vergisi az parçası bol ucuz bover dursun garajda yinede senin tercihin

Yeni bir arac alinirsa esim kullanacak araci b sinifi dusunuyoruz.Sifir yeni nesil bir arac.

• quote:

Orijinalden alıntı: texaas16

quote:

13 yılda 30bin km yapmışsın ne yapacan yeni arabayı vergisi az parçası bol ucuz bover dursun garajda yinede senin tercihin

Yeni bir arac alinirsa esim kullanacak araci b sinifi dusunuyoruz.Sifir yeni nesil bir arac.

99 model renault twingo aldik 96069 km de yertemiz motor,arkadas 98 twingo aldi 223000 km de oda teryemiz km yani km aldanmayin ,topkapi yesil kunduranin arkasinda 30tl ye istedgn km ye cekiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

quote:

99 model renault twingo aldik 96069 km de yertemiz motor,arkadas 98 twingo aldi 223000 km de oda teryemiz km yani km aldanmayin ,topkapi yesil kunduranin arkasinda 30tl ye istedgn km ye cekiyorlar

İstediğin kilometreye çekiyorlar derken motor mu rektifiye ediyorlar

İşin esprisi tabi ama hep aynı örnekler fakat taksilerin kilometreleri belli. Bizim 100bin kilometreden sonra ölü araba olayını anlamıyorum. Tabi 10 yaşındaki araçlar için bunu demiyorlar el insaf ama 5 yaşındaysa 100 binde olmamalıymış o kadar para veriyormuş niye bu kilometrede araç alıyormuş. Çok özel motorlar (Ferrari gibi araçlar) dışında hepsinin müthiş zorlama yapmadığınız sürece 400ü görür. İyi bakım iyi kullanmayla 500ü de rahat geçer.

Saygılar.

• quote:

Merhabalar.Başlıktan da anlaşılacağı üzere ailede 2000 model 1.4 Rna paketli symbol mevcut.Araç sıfır alındı 30 bin km de ve orjinal.Kazası vukuatı kesinlikle yok alındıgı ilk günden beri kapalı garajda muhafaza edildi kılcal çizik bile yok denecek kadar az.Aracı değiştirme gibi bir niyet var sizce bu araca konulacak fiyat kaç bin tl düzeylerinde olabilir?

aracin fotograflarini görmek isterim.merak ettim.

• quote:

quote:

quote:

Kardesim bunu burda soyluyosun simdi ne alakasi var km yi mi cektik yani oyle bi yorumlar yapiyosunuz ki suclarmis gibi diyorum arac 30 kusur binde garaj arabasi yazliga falan giderken kullanildi bide arasira ufak tefek gundelik isler.sizi inandiricaz diye kili kirk yarmamiz mi lazim ama siz de haklisiniz etraf uc kagitci dolu ne desek bos.yakinda paylasirim resimlerini.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardesim bunu burda soyluyosun simdi ne alakasi var km yi mi cektik yani oyle bi yorumlar yapiyosunuz ki suclarmis gibi diyorum arac 30 kusur binde garaj arabasi yazliga falan giderken kullanildi bide arasira ufak tefek gundelik isler.sizi inandiricaz diye kili kirk yarmamiz mi lazim ama siz de haklisiniz etraf uc kagitci dolu ne desek bos.yakinda paylasirim resimlerini.

Km nin önemi yok demek istedim kardeşim. Motor temiz olsun yeter bilen usta zaten bılır ben 96069 da aracımı aldıgımda km ye bakmadım 899 model 1.2 arac 96069 km de olur mu hıc motora bakıp aldım :)

• kilometre farketmez her yil 20 bin kilometre yapmis misali degeri dusecektir.

cok dusuk kilometre yasi yuksek arabada iyi degildir. aracin cok yattigini gosterir. giden araba yatan arabadan iyidir.

10 yasinda 36 binde aracim vardi satmak istedim 5 kurus fazla para vermediler. hatta herkes kilometresinden suphelendi.

araba cok fazla yattigi icin paslanmayla beraber elektrik aksamindan cok sorun veriyordu. arabanin yatmasinin iyi bisey olmadigini anladim.

benim icin artik 5 yasinda arac isterse 5 kilometrede olsun farketmez, 100 bini devirmistir nazarimda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.