Şimdi Ara

2000 Peugeot 406 2.0 Sv Otomatik Vites (D8 Motor) Yakıt Tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güle güle kullanın,hayırlı uğurlu olsun...Ara ara yazın foruma araç ile ilgili bilgileri...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Amin Allah razı olsun :) Aldığım araç orjinal 98 bin de bir araç. bugün birkaç kişi araca baktı. herkes aynı tepkiyi verdi desem yalan olmaz. Nerde saklamışlar bu aracı O kadar temiz bir göğse, koltuklara ve kasaya sahip.. Satmış olduğum 2014 Fluence aracımla kafa kafaya yarışır göğüs ve koltuk temizliğinde..
    Forumdan değerli bir abimizin tavsiyesi üzerine ilk defa 406 sahibi oldum. Şu ana kadar çok memnunum. Araç gerçekten denildiği gibi sanki mercedes.. Çok rahat koltukları var. Isıtmalı hafızalı vs. 5 saat kesintisiz yolculuk yaptım zerre yormadı beni. Gaza verdiği tepkiler çok iyi. 140 ile giderken az gaz veriyorum hemen 170 e dayanıyor maşaallah. Bu arada aracım D8 motor..
    bagajda 6'lı cd çalar var. Arka camda manuel cam perdesi var. Hoşuma giden bir ayrıntı ise; her kapıda yeri ve içeriyi aydınlatan ışıkların olması. Çok lüks bir hava vermiş araca.
    Olumsuz yönlerine gelirsek:
    Direksiyonun altına müzik kontrol ünitesi koymuşlar ama ilk defa böyle birşey gördüm. Sinyal kolu gibi yukarı çekersen ses açılıyo aşağı ses kısılıyor. Sellektör yapar gibi çekersen şarkı değişiyor, vs vs.. Çok hoşuma gitmesi. Bir kaç kez silecek koluyla karıştırdım
    Diğer bir husus dikiz aynası ayarlama butonu aşırı sert. Ayarlamak çok zor. Belki benim araca özel bir durumdur bilemiyorum çok zorlandım.
    Diğer bir olumsuz yönü Vitesin arkasında bardaklıklar var ama çok geriye yapılmış. Bardak koymak için eğilip bakmak gerekiyor. Biraz daha el altına yapılabilirdi. Ayrıca ön kol dayamalar biraz yüksekte yapılmış.

Gerçi bunlar basit konular ama yinede bazen önemli olabiliyor. Yarın depoyu fulleyip şehir içi yakıtını ölçmeye başlayacağım. Ölçünce yazarım size. En azından almayı düşünen arkadaşlar için bir fikir olur...

• Hayırlı olsun hocam. Forum laneti size değmez umarım, foroğraf falan paylaşmayın

Yazdığınız olumsuz yönler dert edilecek şeyler değil. Memnun kalmanıza sevindim. İlerde uğraşacak param olursa ikinci bir araç olarak 3.0 motor 406 coupe almayı düşünürüm ben de arada sırada hayal tabii ancak başınızı yastığa koyunca düşünecek saçma ama eğlenceli şeylerden oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten selamun aelykum. Hocam araçtan memnunmusun hala bende 98 model 406 oto vites almayı düşünüyorumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan038

Cümleten selamun aelykum. Hocam araçtan memnunmusun hala bende 98 model 406 oto vites almayı düşünüyorumda ?

Aleykümselam
    Aynı şanzımanı kullanan 1.4 otomatik 206 (eski aracım) şehir içi 11 litre benzin yakıyordu. İyi düşünün derim. Japon grubu araçlara bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 25 Mart 2018; 19:16:48 >
  • Arkadaşlar selam.

Maalesef içinde bulunduğumuz sıkıntılı zamanları geçirmeye çalışırken havalimaninin taşınacak olması sebebi ile acilen otomatik bir araba almam icap etti. Maksimum bütçem 25bin tl. Evet düşük bir bütçe farkındayım ama yapacak birşey yok.

406 2.0.hdi otomatik lerde şanzuman zamanla sıkıntı çıkartabiliyor yazmış bazı arkadaşlar forumda ancak ilandaki aracın şanzumanı 35k km önce değişmiş.

F/P olarak çok uygun bir araç gibi geldi ancak siz değerli arkadaşlarımın da yorumunu almak isterim. Ne dersiniz bu fiyata bu araç alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-406-2.0-hdi-full-ve-sunrooflu-606956378/detay

• Merhaba aracınız halaa duruyormu. Bende niyetliyim almaya memnunmusunuz araçtan yakıt tüketimi nasıl.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.