Şimdi Ara

2000 Seat TOLEDO - 2004 Skoda OCTAVIA hangisini alayım karar sizin.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusufmrt

Toledo

Neden ?
  • oktavıa, 2.elde daha hızlıdır. ve modelı yaşı daha yuksek
  • Octavia

• Octavia çünkü ESP var
  • Octavia o modellerde collection bulursan hiç ama hiç kaçırma şu anda birçok arabada olmayan özellikler var.
  • kardeş 2 araçta tanıdığım araçlar, oktavia 2005 model teyze oğlunda var, 2003 model toledo signo aracımı 1 ay önce sattım. tavan hariç boyalı 2 parça değişenli orjinal 66 binde km.de olan aracımı 17bin tl.ye verdim. , donanım olarak sanroof , esp ve far sensörü hariç hapsi vardı. rahat konforlu sağlam araçtır , yakıtı ekonomiktir. oktavia da aynıdır. aynı parçaları kullanıyorlar diye biliyorum.

piyasada araçlara istenen fiyetler ederlerinden biraz yüksek. yani 2001 model toledolara 21-22 bin tl. isteyenler var, sırf full orjinal diyebiliyor diye fiyatı 3-4 bin tl yukarı kasmanın hiç bir anlamı yok. tamam 1000 tl. olabilir belki ama bizimkiler işin suyunu çıkarıyorlar resmen. Bence temizinin ederi 18-19 olabilir, nitekim 12 yaşında bir araç.

Tercihlerinin ikiside iyi (toledo-oktavia) temizini bulursan sana sorunsuz uzun yıllar hizmet eder. Toledo veya octavia daha iyidir demek bence çok mantıksız olur çünkü hem aynı segment hem aynı fabrikanın aynı parçalarını kullanıyorlar. İkiside kendisini kanıtlamış araçlar.

Acele etme , paran cebinde dursun, temiz bir 2001 -2002 modellerde toledo ya 18-19 bin verebilirsin, yada 2003-2004 model toledoya 21 bin felan verebilirsin daha fazlasını etmezler bence ,

octaviaların piyasasını bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 30 Ekim 2012; 14:13:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

kardeş 2 araçta tanıdığım araçlar, oktavia 2005 model teyze oğlunda var, 2003 model toledo signo aracımı 1 ay önce sattım. tavan hariç boyalı 2 parça değişenli orjinal 66 binde km.de olan aracımı 17bin tl.ye verdim. , donanım olarak sanroof , esp ve far sensörü hariç hapsi vardı. rahat konforlu sağlam araçtır , yakıtı ekonomiktir. oktavia da aynıdır. aynı parçaları kullanıyorlar diye biliyorum.

piyasada araçlara istenen fiyetler ederlerinden biraz yüksek. yani 2001 model toledolara 21-22 bin tl. isteyenler var, sırf full orjinal diyebiliyor diye fiyatı 3-4 bin tl yukarı kasmanın hiç bir anlamı yok. tamam 1000 tl. olabilir belki ama bizimkiler işin suyunu çıkarıyorlar resmen. Bence temizinin ederi 18-19 olabilir, nitekim 12 yaşında bir araç.

Tercihlerinin ikiside iyi (toledo-oktavia) temizini bulursan sana sorunsuz uzun yıllar hizmet eder. Toledo veya octavia daha iyidir demek bence çok mantıksız olur çünkü hem aynı segment hem aynı fabrikanın aynı parçalarını kullanıyorlar. İkiside kendisini kanıtlamış araçlar.

Acele etme , paran cebinde dursun, temiz bir 2001 -2002 modellerde toledo ya 18-19 bin verebilirsin, yada 2003-2004 model toledoya 21 bin felan verebilirsin daha fazlasını etmezler bence ,

Bende aynı bunları düşünüyorum, biraz beklicem kışın almak daha hesaplı..

• Ben olsam octavia alırdım.
  • Octavia
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

kardeş 2 araçta tanıdığım araçlar, oktavia 2005 model teyze oğlunda var, 2003 model toledo signo aracımı 1 ay önce sattım. tavan hariç boyalı 2 parça değişenli orjinal 66 binde km.de olan aracımı 17bin tl.ye verdim. , donanım olarak sanroof , esp ve far sensörü hariç hapsi vardı. rahat konforlu sağlam araçtır , yakıtı ekonomiktir. oktavia da aynıdır. aynı parçaları kullanıyorlar diye biliyorum.

Yıllar yıllar sonra hort yapayım dedim...

Mart ayında 128 bin km de 2000 model toledo signo sattım.. ve 24 bin tl den sattım , rengi de gümüş , bal köpüğü falan değil yeşil idi..

• Memleket boyle iste , arac yaslandikca fiyati yukari gidiyor. Yukarda bahsettigim durume gore o aracin ederi 15 bin olmali cunku zaman asimina ugruyor ama maalesef enteresan bir piyasa var memlekette .

Yanlis anlama aracin o kdr eder demek istemiyorum, bu piyasada verdigin rakam cok normal. Bndede 2004 bora var istedigim rakam 25-26 civari ama mantigim bana 18 bin ederi var diyor. Ama cevreme baktigimda ne leş arabalara27-28 binisteyenler var. Serbest piyasa dedikleri bu olsa gerek ... kim kime ne tutturursa ..,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Memleket boyle iste , arac yaslandikca fiyati yukari gidiyor. Yukarda bahsettigim durume gore o aracin ederi 15 bin olmali cunku zaman asimina ugruyor ama maalesef enteresan bir piyasa var memlekette .

Yanlis anlama aracin o kdr eder demek istemiyorum, bu piyasada verdigin rakam cok normal. Bndede 2004 bora var istedigim rakam 25-26 civari ama mantigim bana 18 bin ederi var diyor. Ama cevreme baktigimda ne leş arabalara27-28 binisteyenler var. Serbest piyasa dedikleri bu olsa gerek ... kim kime ne tutturursa ..,

hocam haklısın evet ama şimdi şöyle de düşünmek lazım , 0 km clio 'nun bile fiyatı 50 bin tl olmuş. Böyle bir ülkede daha ne gerek var ki bunun üstüne konuşmaya...
  • Yani o clioya hic dusunmeden tartmadan degerlendirmeden 50 bini verende var. Nasilsa kimsenin para verdigi yok kredi borclari almis basini yurumus, geri odeme diye bisey yok milletin %60 i takipte. Parayi verirken arkasini niye dusunsunki ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yani o clioya hic dusunmeden tartmadan degerlendirmeden 50 bini verende var. Nasilsa kimsenin para verdigi yok kredi borclari almis basini yurumus, geri odeme diye bisey yok milletin %60 i takipte. Parayi verirken arkasini niye dusunsunki ...

Bu konu ülkenin gidişatına kadar gidecek hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.