Şimdi Ara

2000 tane ayrı txt dosyasını okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    YT'daki tanıtım amaçlı bir tutorial sadece. Manning'in 'Lucene In Action' PDF'sini indirip ilk 2 ünitesini çalışın ve örnekleri kendi bilgisayarınızda bir çalıştırın, ancak ondan sonra kendi endeks motorunuzu geliştirebilirsiniz. Not: Ben öyle yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • import java.io.BufferedReader;
    import java.io.File;
    import java.io.FileNotFoundException;
    import java.io.FileReader;
    import java.io.IOException;
    import java.util.ArrayList;
    import java.util.List;
    import javax.swing.JFileChooser;

public class KlasorSec {
    static int count=0;
    static ArrayList<String> dosyaList = new ArrayList<String>(); // ikinci adımda gereken dosyaList global olarak tanımladım. Bu sayede bu sınıfta istediğim fonksiyondan erişebilirim

public static String klasorSec() {
    JFileChooser jFileChooser = new JFileChooser(); // Nesnemizi oluşturduk
    jFileChooser.setFileSelectionMode(JFileChooser.DIRECTORIES_ONLY);// burada directory(klasör) seçebileceğimiz belirttik
    jFileChooser.showOpenDialog(null); // Dialog penceresinin açılmasını sağladık
    try {
    return jFileChooser.getSelectedFile().getAbsolutePath(); // seçilen klasörün yolunu aldık. Seçim yapmadıysak catche düşecektir.
    } catch (Exception e) {
    return null; // Eğer seçim yapamadıysak buraya düşer ve null değerini alır
    }
    }

public void klasorListeleriniKonsoldaGoster() { // dosya isimlerini yazdırdığımız fonksiyon
    dosyaList.forEach((dosyaPath) -> { //
    System.out.println("Dosya Yolu : " + dosyaPath);
    });
    }

public void dosyaPathDondur(File fileDirectory, List<String> dosyaList) { // iki tane parametremiz var

if (fileDirectory.exists() && fileDirectory.isDirectory()) { // o dosya gerçekten varsa ve klasör ise
    for (File chDir : fileDirectory.listFiles()) { // içindeki dosyaları ve klasörleri listeler

if (chDir.isDirectory()) { // eğer klasör ise

dosyaPathDondur(chDir, dosyaList); // tekrar fonksiyona girer - Recursive

}

else {
    dosyaList.add(chDir.getAbsolutePath()); // listemize ekleme işlemi yapar
    }

}
    }
    }

public static void main(String[] args) throws IOException { // metotumuzu çalıştırmamız için main fonksiyonu yazıyoruz
    String klasorYolu = KlasorSec.klasorSec(); // seçilen klasör yolunu nesneye atıyoruz

if (klasorYolu != null) // eğer seçim boş değilse yani nulll değilse işlemlerimizi bu koşul ifadesinin altında yapacağız
    {
    System.out.println("Klasor : " + klasorYolu); // console ekranına yazdırıyoruz
    KlasorSec klasorSec = new KlasorSec(); // nesnemizi oluşturuyoruz
    klasorSec.dosyaPathDondur(new File(klasorYolu), klasorSec.dosyaList); // gerekli parametreleri giriyoruz
    klasorSec.klasorListeleriniKonsoldaGoster(); // konsola yazdırıyoruz

}
    else {
    System.out.println("Herhangi bir klasör yolu seçilmemiştir."); // herhangibir klasör seçmezsek bu hatayı console ekranından verdiriyoruz
    }
    System.out.println("Toplam :"+dosyaList.size());

}
    }

peki burdan sadece isimlerini alabiliyorum okumayı nasıl yapabilirim

• uppppppppppppppp
  • cplusgazoz C kullanıcısına yanıt
    Okuma kısmını halletim peki stop words ve delimitters(noktolama ignore için ) bu iki txt dosyasını 2000 txt dosyası için nasıl kullanabilirmm
  • uppppppppppp
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.