|
Bildirim
|
Soru biraz eksik ve karışık. Elindeki 2000 dosyanın içeriğini endekslemek demek yerine "hash table indexlemek" deyince, Lucene ile 10.000+ dosya endekslemiş benim bile lafam karıştı :) eger binlerce dosya adı veya içeriği ni endekslemeyi soruyorsan, Lucene kullanmalısın; açık kaynak endeksleme sistemlerinin en iyisidir ancak kullanabilmek için basit de olsa uygulama yazmalısın, yani endeksleme mantığını sen belirlemelisin (hangi bilgiler endkslenecek ve hangi keyword'lerle nasıl bulunacak, gibi) ve dosyaları dolaşma yordamını da sen kurmalısın. Yok ben öyle uygulama yazamam diyorsan 'Nutch' veya 'Solr' gibi Lucene uygulama frameworklerini inceleyebilirsin. Not: Bahsettiğim bu 2 Framework'u kullanmadım.
@tolga6_6 Delifisek.Tux deneyimli bir arkadaştır ve gerçekçi yorumlar yazar. 2000 metin dosyası endekslemek kolay iş değil, yeni başlayan biri için neresinden bakarsan bak en az 7 gün çalışmayı ve deneme yapmayı gerektirir. Delifisek.Tux o açıdan yorumladığı için biraz da espri kattığı için olayı yanlış anlamış olabilirsin. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cplusgazoz -- 2 Kasım 2019; 20:16:39 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecesesi.35 -- 4 Kasım 2019; 15:25:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor0167 -- 4 Kasım 2019; 17:17:16 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reeisss -- 4 Kasım 2019; 17:10:51 > |
|