Arkadaşlar arkadaşım için güncel oyunları sorunsuz oynatabilecek maksimum 2000 liraya kadar bütçeli AMD sistem toplamayı düşünüyoruz. KASA+Ekran kartı+Anakart+Cpu+Ram+işlemci fanı+dvdwriter Ben bir süredir bilgisayar bileşenlerinden habersizim. Güncel konuları takip eden arkadaşlardan bu konuda öneriler bekliyorum. Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
İmzanızdaki sistemi hala kullanıyor musunuz? AMD'nin imzanızdaki işlemciden(fx8350) daha güçlü bir desktop işlemcisi yok şuan, 220watt tdp değerine sahip işlemciler dışında. İmzanızdaki sisteme göre yorum yapıyorum güç kaynağınız sağlamsa soket 1150 anakart+i7 4790+ gtx 970 alabilirsiniz ama yeni Z170 soket anakart ve işlemciler geliyor. Şuan para harcamak mantıksız gibi.
OHePSiyaHGiyeR
kullanıcısına yanıt
AMD FX Series 8300 (3.3 GHz) 16MB MSI 970A-G43 DDR3 Crucial 2x4GB 1600MHz DDR3 Sandisk 128 GB SSD Disk Sata 3 Corsair 550W CP-9020097-EU Güç Kaynağı Deep Cool Tesseract-SW Mid Kasa Siyah Sapphire R9 280 OC Boost 3GB 384Bit GDDR5
2000 tl. sinerji.gen.tr
Sinerji.gen.tr
2100tl.
r9-290 Güç Tüketimi
Zaman ayırıp cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Evet ben imzamdaki sistemi kullanıyorum. Tavsiye kendim için değil arkadaşım içindi. Teşekkür mesajımı geç yazdığım için sizlerden özür dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme