Şimdi Ara

2000 Tl Buzdolabı, Bulaşık ve Çamaşır Makineleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse Ekim 15 de evleniyorum. O tarihe kadar ihtiyacım olan buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi alacağım. Çok fazla kriterim yok, sadece buzdolabının buzluk kısmı altta olsun yeter.

Hiç anlamadığım bir iş bu beyaz eşya. Marka bilinci çatpat var. Ama burada çok şey okudum. Olay birazda şansmış. Yapacak birşey yok. Mevcut markalar dahilinde 2000'i geçmeyecek (mümkünse daha az olursa daha iyi) fiyat-performans ürünleri tavsiyelerine ihtiyacım var.

Açıkçası buradan modelleri alıp, yenibosnada soptçulara gidip almayı düşünüyorum. Mantıklı mıdır sizce?

Sorun yaşamayacağım, yaşadığımda başımı ağrıtmayacak ürünler olursa çok sevinirim.

Evi esenyurtta tutuyorum. Servis imkanı da olması gerekiyor anlayacağınız.

Uzman arkadaşlar biraz yol gösterirse sevinirim.

Saygılar

• Arkadaşlar yok mu önerisi olan kimse?
  • hocam buraya bakarsan işin zor çengeli iğne alıcam desen 40 tane şey okursun ve kafan karışır benim sana tavsiyem aldıktan sonra peşinden senin yerine koşturacak bir firmadan alman böylece aldığın marka kötü bile olsa götürür aldığın yere zorla geri verirsin örn:media markt , darty ,teknosa vs. en olmadı biraz zorlamayala para iadesi alırsın ,
    ama spotçudan aldınmı bayiyle başbaşa kalırsın.

ben fırın hariç herşeyi ariston aldım çokda memnunuz ama okursan buralarda çok kötüleyen de var belki ben şanslıyım, belki insanların beklentileri farklı 2000lira verip sadece buzdolabı alanda var 2000e bulaşık çamaşır buzdolabı alanda var biraz mağaza fırsatlarını takip etmek faydalı olabilir.

Hayırlı olsun bu arada , Allah mutlu mesut bir birliktelik versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 15 Eylül 2011; 14:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opethman

Dostlar Selamlar,

Kısmetse Ekim 15 de evleniyorum. O tarihe kadar ihtiyacım olan buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi alacağım. Çok fazla kriterim yok, sadece buzdolabının buzluk kısmı altta olsun yeter.

Hiç anlamadığım bir iş bu beyaz eşya. Marka bilinci çatpat var. Ama burada çok şey okudum. Olay birazda şansmış. Yapacak birşey yok. Mevcut markalar dahilinde 2000'i geçmeyecek (mümkünse daha az olursa daha iyi) fiyat-performans ürünleri tavsiyelerine ihtiyacım var.

Açıkçası buradan modelleri alıp, yenibosnada soptçulara gidip almayı düşünüyorum. Mantıklı mıdır sizce?

Sorun yaşamayacağım, yaşadığımda başımı ağrıtmayacak ürünler olursa çok sevinirim.

Evi esenyurtta tutuyorum. Servis imkanı da olması gerekiyor anlayacağınız.

Uzman arkadaşlar biraz yol gösterirse sevinirim.

Saygılar

kardeş buzdolabı olarak sana tavsiyem samsung olacaktır. senin bütçeye de uyar gibi.

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/bottom-mounted/RL62ZBPN1/ANU/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

çamaşır makinesi olarak da candoğan beyin tavsiyesi üzerine profilo.

bulaşık içinde bosch ta güzel ürünler var.

• haftasonu darty kampanyası olacak bilgilendirme yapacağım. göz atabilirsiniz.
  • Bana yanılmıyorsam özelden mesajla bütçenizi 2500TL civarına çıkardığınızı söylemiştiniz.

Kombi tipi almak şartınızsa en uygun fiyatlı ve kaliteli diyebileceğim buzdolabı Arçelik üretimi olan Grundig olur;
    http://www.grundig.com.tr/?c=15&p=12

Teknosa'da 1500TL civarında, 100TL hediye çeki var.

Çamaşır makinesi Profilo CM0800BTR, bulaşık da bulabilirseniz Profilo BM2002E şeklinde olursa iyidir. Aşağı yukarı 2500TL tutar toplamı.
    http://www.beyazesyam.com/profilo-Profilo-CM-0800-BTR-6-Kg-800-Devir-camasir-Makinasi_6258.html#0
    http://www.buroteknik.com/profilo-bm2002e-2-programli-bulasik-makinesii-fiyati_59567.html?ref=akakce&v=1.83.5

• @enemy1980, @candogan62
    Kombisi falan artık umrumda değil. Adam gibi birşeyler alalım dedik beceremedik bir türlü. Zaten düğün arefesi stresi, iş stresi birde ankara'dan getireceğim gelin hanımı, anlayacağınız stres had safhada. Bende işim gücüm yokmuş gibi yok hangi marka iyi, yok hangisi f/p diye kaç akşamdır gezmedik electroworld, darty, mediamarkt kalmadı. Bir tane de istediğim gibi birşey bulamadım. LG buzdolaplarına her anlamda bayıldım resmen ama fiyatların maşallahı var. Samsung çok tavsiye ediliyor, ama içine baktığında malzeme kalitesi tatmin etmiyor resmen. Düzgün olabilecek başka markalarda da ya kombiler pahalı, yada ucuz ama küçük. Hani yeni evleneceğim, tıka basa dolaba birşey koymaya gerek kalmaz, nihayetinde 2 kişiyiz. Sonra değişirim diyorum ilerde. Sonra da e madem değişeceğim birşey için illa gidip kaliteli almama ne gerek var bu kadar.

Neyse kafa ütülemeyeyim daha fazla biraz fazla gerginlik var malum streslerden ötürü. Bugün electroworld e gittim GOP'taki. AEG'nin bir tane buzdolabını gördüm 580368KG diye. Almanyada üretilmiş satıcıya göre. Kombi tipi, çelik, 1400 TL ama hacim 359 lt. A++ tüketim. yıllık 220 gibi bir rakam yakıyor. Mübarek biraz geniş olsa oracıkta alacağım hemen. Ama yok işte, hem cam kenarı hem koridor otobüs koltuğu var ama hala ucuz, kaliteli, kombi tipi, geniş bir buzdolabı yok :) Bu arada dolabın alt buzluk kapağında hafif çizik var. 50 TL de oradan kısarız dedi (lutfetti sağolsun). 1350 oldu fiyat. Ama küçüklüğü içime sinmiyor.

Yeni kampanyaları var samsung rt59ebpn 1199 TL. 10 taksit yapıyorlar ayrıca. Kombi değil, ki dediğim gibi vazgeçeceğim kombiden beni aşıyor, iç kalitesi güzel değil ya. O buzmatik midir nedir, iki kez döndürsem kesin elimde kalacak gibi.

Candoğan grundig'e baktım ama 193 te çok abartmışlar ya. Kalite olarak bilmiyorum nasıldır, samsung veya lg'ye göre ama 193 maalesef sığmıyor. Eğer kaliteliyse uzunluğundan bu da olmayacak.

İlgi için sağolun arkadaşlar.

@sonné
    bende takip etmeye çalışacağım ama olurda buradan yazarsan çok sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.