Şimdi Ara

2000 tl civarı i7 işlemcili pc tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo y570 kullanıyordum serviste yaşanan aksaklık dolayısıyla 20 iş günü dolunca iade talep edicem 2000 lira civarı bi bütçem var

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx077d-notebook-urun8610.html

bu ürün kafama yattı şimdilik yorumlar nedir?

• Lenovo y580 en iyi secim olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y580 alternatif olabilir. Ya da msi ge60 i5. Bu modellerin ekran kartı daha yüksek ve daha uzun güncel kalır, gt555m-gt635m gibi kartlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Lenovo y580 en iyi secim olur

elano68 i bugun dinledim sayesinde sağlam bir pc buldum... bende tavsiye ediorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresee

quote:

elano68 i bugun dinledim sayesinde sağlam bir pc buldum... bende tavsiye ediorum

Hayirli olsun hocam.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 11 Kasım 2012; 2:44:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aresee

quote:

Hayirli olsun hocam.:)

Sağolasın arkadaşım. sayenizde çok araştırmadan 1 günde hem fiyat hem özellik bakımından güzel bir makina aldım.
  • Rica ederim hocam ne demek :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam lenovo'dan ağzım yandı bir kere müşteri hizmetlerinden v.s hiç memnun kalmadım asus düşünüyorum msi da olabilir ama i5 işlemcisi olmasi beni düşündürüyor benim almak istediğim ürün kötümü dür ?
  • i5 + gt650m oyun vs. kullanım için yerinde bir tercih olur. Gt650m, gt653m den daha yüksek bir kart ve daha uzun güncel kalır. Oyunlarda işlemciden çok ekran kartı ön plana çıkar. Ekran kartı ne kadar yüksek olursa oyun vs. kullanım için ekran kartının uzun süre güncel kalması açısından o kadar iyi olur.
  • peki 2000 lira civarı alınabilicek en iyi f/p cihazı hangisidir 1-2 alternatif verebilecek olan var mı?
  • Lenovo y580 - msi ge60 - asus n56vz - samsung np550p5c

2000+100-200 tl arası i7 modelleri alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Lenovo y580 - msi ge60 - asus n56vz - samsung np550p5c

hocam forumda biraz araştirma yaptım msi dan memnuniyetsizlik fazla lenovo mağduru diyebilirim kendime servisten memnun değilim ancak o fiyata donanımsal özellikleri kafa karıştırıcı asus ve samsung da biraz bütçemi aşıyor yönlendirmeye ihtiyacım var
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8635

ASUS N56VZ-S4225D, INTEL i7-3630QM, 8GB RAM, 1TB HDD, 15.6'' FullHD LED, Nvidia GT650M 2GB, Free DOS

bunu düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8635

ASUS N56VZ-S4225D, INTEL i7-3630QM, 8GB RAM, 1TB HDD, 15.6'' FullHD LED, Nvidia GT650M 2GB, Free DOS

bunu düşünebilirsin.

hocam 2.300 bütçemi aşıyor biraz ama asus kalitesi var işin ucunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoeN_FluX

quote:

Orijinalden alıntı: E'

Lenovo y580 - msi ge60 - asus n56vz - samsung np550p5c

hocam forumda biraz araştirma yaptım msi dan memnuniyetsizlik fazla lenovo mağduru diyebilirim kendime servisten memnun değilim ancak o fiyata donanımsal özellikleri kafa karıştırıcı asus ve samsung da biraz bütçemi aşıyor yönlendirmeye ihtiyacım var

Bu fiyat aralığında en yüksek donanıma sahip ürünler. Ayrıca bu fiyat aralığında en çok önerilen modeller de bunlar. Msi ve lenovoyu elediysen 2200 tl gibi asus n56vz s4225 ve samsung np550p5c modelleri alternatif olabilir. Bu ürünlerin aşağı yukarı soğutma performansları aynı. İçlerinde kasa kalitesi iyi olan samsung np550p5c. (aliminyum kasa) . Diğer ürünlerin kasası da sağlam, aliminyum ve plastik ağırlıklı yapılmış. Eğer ürünleri yakından inceleme imkanın varsa kasa kalitelerini inceleyip karar verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 12 Kasım 2012; 1:46:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AoeN_FluX

lenovo y570 kullanıyordum serviste yaşanan aksaklık dolayısıyla 20 iş günü dolunca iade talep edicem 2000 lira civarı bi bütçem var

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx077d-notebook-urun8610.html

bu ürün kafama yattı şimdilik yorumlar nedir?

bana kalırsa güzel model kaçırmayın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.