2000 lira civarı bir bütçe ile yeni bir sistem toplamak istiyorum. performans benim için önemli yani arkaplanda sql server gibi bir iki server çalışırken 3-4 tane visual studio'yu aynı anda açıkken performans olarak takır takır çalışsın istiyorum. yani i7 2.66 işlemci ve 6gb ram mantıklı gibi geliyo bana. harddisk olarak çok ihtiyacım yok terabyte.a gerek yok gibi yani. ama bunların yanında oyunları da güzelce çalıştırsın istiyorum. yani en azından gta iv'ü orta ayarlarda sağlıklı bi şekilde çalıştırsın. tabi bu arada monitörüm var 22" ve 1680x1050'de çalışmakta.
Biraz daha bekleyip dx11 destekli HD5850 gibi bir ekran kartı alabilirsiniz. Ekran kartını biraz daha yükseltebilirsinz bütcenizden 200tl kdr arttı.
PC vatanbilgisayardan toplanmıstır.Fiyatlar worldcard 5 taksite göre :D
öncelikle çok teşekkürler. peki dx11 ekran kartlarının piyasaya çıkış tarihi belli mi veya tahmin var mı ve fiyatlar ilk çıktıında uçuk olmasın?
Kartlar avrupada piyasaya cıktı,Türkiye'ye de yakında gelir.Fiyatlar ilk cıktığında 299$+kdv olabilir HD5850 nin.
hd5850 yi gtx260 nın üzerine 200ytl koyarak alabilirsin eğer Türkiye'ye uçuk fiyatla gelmez ise muhtemelen 1 haftaya gelir dx 11 kartlar bence beklemelisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme