Şimdi Ara

350.000 TL'ye Kadar Performanslı Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 350.000 TL'ye kadar sıfır araç bakıyorum. Araçta aradığım şeyler otomatik olması, görünüşünün tatmin etmesi ve performanslı olması. Baktığım araç Honda Civic HB Sport+ (182HP). Bunda kafamı karıştıran şey CVT olması, güncellendi felan diyorlar ancak 5000 devire gelip sadece bağırmasınıda istemiyorum. Yeni leon fr'ın tasarımı eskisine göre hoşuma gitmiyor. Bu şartlarda önerebileceğiniz bir araç var mıdır? Pek bir alternatifte bulamadım aslında.

• benim de bütçem 400 bin. benzer beklentilerle peugeot 2008 düşündüm. 370bine alınabiliyor galiba gt paketi(şubat ayında gt paketi 330bindi). allure 350bin altında olması lazım.

eat8 şanzımanı iyi diyorlar

pejonun yeni tasarım dili zaten çok iyi

performans olarak ta tatmin ediyor

hoş bana kalsa yeni peugeot 308 almak istiyorum ama TRye gelmesi 2022yi bulacak. o kadar da beklemek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 21 Mayıs 2021; 17:33:48 >
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

Yeni 308 zaten geldiğinde üzerine hathback olmuyacakda asıl sıkıntı kaçtan geleceği araba muhteşem gözüküyor şuan olsa başkasına bakılmaz ancak ne zaman gelecek ve kaçtan gelecek hiç belli değil. 400'ü geçer gibime geliyor rahatça doluları

• Az daha çık, temiz 525d xDrive al. Bu konuda sayılan arabalar teneke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 21 Mayıs 2021; 17:47:34 >
  • @Acil Stop hocam sanırım RS kullanıcısıydı. Size aktarır tecrübelerini. Sıfır olunca biraz kısıtlı oluyor seçenekler. 2. elde de bu arabaların nasıl kullanıldığı meçhul.

• Sıfır istememin sebebi gider gösterme durumları vs den dolayı. Yoksa 1.4 ecotsi FR 150'lik alıp yoluma bakarım. Hyundai Tucson N line dış görünüşü çok hoşuma gitsede 12 saniye 0-100 istediğimi vermez gibi geliyor.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın da b segment araca 370bin TL versem 370 gün uyuyamazdim heralde.
  • SystemXx S kullanıcısına yanıt

Siz ne önerirsiniz hocam?

• Performans önceliğiniz olduğu için ona uygun yorumluyorum.

Civic hb 182 ps CVT şanzımanlı aracın 0-100 değeri 7.9 saniye, Type-r ile aynı şasiyi paylaştığı için yol tutuşu çok iyi. Sürüş keyfi olarak zaten segmentinde kafaya oynar.

CVT şanzımanın yazılımı vites geçişini taklit edecek şekilde çalışıyor. Sabit 5000 devirde hızlanma olmuyor.

Aşağıdaki videoda düz vites ve otomatik vites karşılaştırmasını görebilirsiniz. 1.33'ten itibaren ekranı ikiye bölüp karşılaştırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 21 Mayıs 2021; 18:23:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemXx

Hocam yanlış anlamayın da b segment araca 370bin TL versem 370 gün uyuyamazdim heralde.

sıkıntı yok hocam yanlış anlamam. alıştım zaten 400kya tavsiye isteyip 200klık araba önerilmesine.

gene de merak ettim ne önerirsiniz.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt

Kaç model hocam sizin araç? Bazı testlerde 5000'e gelince bağırıyor bir süre sonra vites atıyordu o yüzden yazdım onu. Birde hep böyle dsg ile kıyasladığım için öyle geliyor olabilir.

• Astra K 1.6 turbo 200 hp
    0 100 7 sn, max hız 235km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolyonn -- 21 Mayıs 2021; 19:7:19 >
  • hyper29 H kullanıcısına yanıt

Benimki 2017 Aralık üretimli Civic sedan hocam. Ancak Hb ile çoğu parçası ortak üretim. Dipgaz yapınca sabit devirde hızlanma işi yok ama ben olsun isterdim öyle olsa 0-100 süresi bir kaç salise daha iyi olurdu.

Sakin sürüşte vites atma efekti yapmıyor, zaten ihtiyaç da olmuyor. Çünkü kolay kolay 2000 deviri geçmiyor. Biraz önce uzun yoldaydım. 100 km sabit hızla araba yüklü olduğu halde uzun bir tırmanışın iyice dik hale geldiği kısmında 2100 devire çıktı.

Sadece şanzımana takılmayın. Arabanın sürüş zevki ciddi çok iyi. Şasi dengesi olsun, yol tutuşu olsun, direksiyon sistemi olsun, süspansiyon sistemi olsun sürüş esnasında insanı mutlu ediyor.

• 508 prime 1.6 puretech 180 bg. Görünüş ve performans gayet tatmin eder.
  • Corolla al

• 2016 bmw f30 320i luxury senin ilacın

• 508 prime paket 1.6 180hp - EAT8
  • Megane al

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.