Sistem Tavsiyesi, Bütçe: 50000 TL
Max 53000 TL'ye kadar sistem arıyorum aşağıda ki sistem nasıldır? Oyunları yüksek grafikte oynamak gibi bir derdim yok. Hem Grafik/Yazılım/Prodüksiyon işlerinde performanslı çalışssın hem de istediğim oyunu rahatça oynuyabileyim istiyorum.
Minimum 32 GB ram/M2 SSD/Nvidia ekran kartı olacak şekilde hangi sistemi önerirsiniz? Ve aşağıda ki hazır sistem sizce mantıklı mı?
1.5 TSI Yazılım Yaptırmak
2019 Leon 1.5 TSI'a yazılım yaptırmayı düşünüyorum ancak DSG'nin tork limitleri konusunda net bir bilgi yok. DQ 200 şanzıman için max tork 400nm diyende var 250 de yazılıyor, net bir bilgi yok açıkcası. Stage 1 soft yazılım attırmayı düşünüyorum 2CR veya RSA'da. 185HP-330NM gibi değerler elde ediliyor. 3-4 sene boyunca bakımlarınıda önceden yapmak kaydıyla sorun yaşar mıyım? Tecrübe etmiş kişilerin fikirlerini duymak isterim.
Otomobil Yatırım Aracı mıdır?
Otomobili alınca yürütme masrafları var onları tamamen konunun dışında tutuyorum. Her türlü 1 tane araba sahibi olacağız ancak piyasası yüksek ve ismi var diye alınıp az km kullandıktan sonra 2-3 yıl içinde satmak mantıklı mıdır? hemen örnek verecek olursak; Diyelim leon fr alıcaz 300 bine, üstüne biraz daha para koyup passatın dolularından almak mantıklı mıdır? Yani o 2-3 senede passat gibi bmw 3 serisi gibi piyasada tutulan araçlar diğerlerine nazaran daha çok artıyor diye düşünüyorum.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Memnun Kaldığınız Servisler
Gerek parça kalitesi gerek işcilikleri,profesyonellikleri olarak değerlendirdiğinizde önerebileceğiniz servis var mıdır? Seat servisi veyahut başka markalarda olabilir eğer her araca bakıyorlar ise. Bu bosch car serviceler veya bu eurorepar felan nasıldır deneyimleyen oldu mu?
BMW F30 320.İED Alınır mı?
70-80 bin km altı temiz BMW alınır mı? Araştırırken bütün bakımlarının yetkili serviste yapılıp yapılmadığına takılmam gerekir mi? Aldıktan sonra her ihtimale karşı bobin,buji vs kesinlikle değişmek lazım mıdır? Son olarak milyon tane kronik sorundan bahsediliyor su eksiltme,tahrik vs vs. Özellikle şunlara dikkat et dediğiniz neler vardır?
Arkadaşlar 350.000 TL'ye kadar sıfır araç bakıyorum. Araçta aradığım şeyler otomatik olması, görünüşünün tatmin etmesi ve performanslı olması. Baktığım araç Honda Civic HB Sport+ (182HP). Bunda kafamı karıştıran şey CVT olması, güncellendi felan diyorlar ancak 5000 devire gelip sadece bağırmasınıda istemiyorum. Yeni leon fr'ın tasarımı eskisine göre hoşuma gitmiyor. Bu şartlarda önerebileceğiniz bir araç var mıdır? Pek bir alternatifte bulamadım aslında.
Öğrenci Kartını Nerden Alacağız ?
|
452.Yedek Gelirmi - KOCAELİ
|
Okuyacağınız İl'e Ne Zaman Gideceksiniz ?
|
Yurt Başvurusunda Kardeş Sayısı
|
"İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır." Necm-39 |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 210
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 29.990 (Bu ay: 1.828)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar