Şimdi Ara

650 bin TL'ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2020 model 5 bin km'de civic eco executive aracım var. Sahibinden sitesinde baktığımda fiyatları çok dalgalı görünüyor. Aracımda spor paket dedikleri paket ile seramik kaplama, tüm camlarda cam filmi ve ön kaputta koruma filmi mevcut. Yıllık bakımı ocak ayında yapıldı. Aracımın sizce değeri ne kadardır? Ne kadara satarsam zarar etmemiş olurum?
    Ayrıca 650 bin TL'ye kadar dizel veya benzinli genelde şehir içi kullanabileceğim, ikinci eli iyi olan hangi aracı önerirsiniz? Marka takıntım yok. Hız meraklısı değilim. Önceliğim konfor olup şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTiP_SoSe -- 28 Şubat 2022; 23:24:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• lütfen dolu paket sıfır polo önerenler gelmesin.

• Polo 650 bin TL oldu mu yahu :)

• yarım milyon diyelim. yani o paraya 1 polonun yanında polonun çeyreği bile alınamıyor maalesef. o arabayı önerenler olacaktır mutlaka.

• 450 bin civarı

• etmez ama düşük km a3 sedan alırdım heralde...

• Araç önerisi olarak d sedan veya c-suv öneririm.Passat-508 ve karoq-ateca-3008 gibi araçlar konfor-yalıtım olarak memnun eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle ben mevcut aracımı kaça satabilirim. 2022 toyota corolla 1.5 flame x pack, citroen c4 suv 1.2 shine veya peugeot 3008 1.6 allure alırsam kendi aracımın üstüne ne kadar vermek gerekli mesela?

• Suv ford kuga
    Binek accord

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 VW TIGUAN 1.4 TSI 150HP DSG HIGHLINE tavsiye ederim.

• 3008 Allure. Son günlerde sıfır araç teklifleri konusunun yıldızı mantıklı bir tercih.

• Qq manuel tekna al gec 

• Passat

• civic ten memnun kalmadınız mı? satma sebebiniz nedir ? bende fc5 - fk 7 civic kovalıyorum ama yanlış yolda mıyım _?

• 600 civarına; FE kasa civic; full paket alınabiliyor ; bence denenebilir.

• B/C SUV familyasından 6 farklı aracı (2020 Tiguan - 2020 Peugeot 2008 - 2021 Tucson Prime 1.6 Crdi - 2016 Peugeot 3008 - 2020 Eski Tucson Elit bla bla..) kullanmış biri olarak

New Tucson sürüş lezzeti, rijitlik, yol tutuş, iç hacim, malzeme kalitesi olarak bambaşka bir yerde..

650 ye alın geçin. Yeni Sportage ve Yeni Kaşkay ölü doğdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 1 Mart 2022; 10:56:43 >
  • 2 adet egea.

• onder46 kullanıcısına yanıt

Kaykay nedir

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Yazım hatası.

Yeni Kaşkay.

• defiant82 kullanıcısına yanıt

Nissan kaykay ya da QQ

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.