Şimdi Ara

650 bin TL'ye kadar araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet ekonomi ölmeden once aldim sattim Allah nasip etti maalesef varolan herşeyin bir sonu var ayni bizim ekonomimiz gibi artik bu saydığım arabaların hiçbirini ayni kazançla almam soz konusu değil maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    A180 72 bin tlye aldım :) cla 200 128 bin tl , sifir a4 2019 yilinda 192 bin tl , sifir a3 sedan dizel 185 bin tl , 5.20 185 bin tl , cc 125 bin tl tiguan sifir aldim 2020 ekimde 400 e ki memleket nerden nereye geldi su an sanirim 700 800. Civari benim kazancim o kadar artmadi kaldi ki yuzde yuz artsa da arac rakamlarinin uçuşu karşısında aciz kaldik memleketin haline uzulmeyen bizden değildir amma velakin sebeplerini burdan yazmak abes Allah sonumuzu hayir etsin konuya gelirsek Volvo dan cok etkilendim ve su an gerek ekonomik olarak guc yetmediğinden gerek aracin kalitesinden dusunulmeden alinir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 2 Mart 2022; 23:11:47 >

• Hekim Bey H kullanıcısına yanıt
    Arttırdım 700 bin TL yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman üstüne 650 daha koy BMW 3.20 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaTiP_SoSe kullanıcısına yanıt

Mercedes'in OM654 kodlu kendi motorunu kullandığı 2018 yılından itibaren üretilen makyajlı kasa C200d FL modeline bakılabilir. özellikle FL kasa makyajlı modeli tercih etmek mantıklı duruyor.

amg paketler biraz konforsuz kalır ama örnek ilandaki gibi comfort paketler daha uygun sizin için.

(örnek ilandır, ilanla alakam yoktur)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-pamirol-2018-mercedes-c200d-makyajli-kasa-999302965/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

troll değilim doktor adayı değilim solağım sol ayağım

• KaTiP_SoSe kullanıcısına yanıt

ağanın eli tutulmaz :D

• Hekim Bey H kullanıcısına yanıt
    Eğlenceli adamsın vesselam. 🙂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.