Şimdi Ara

2000 TL Civarı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000-2100 civarı bir bütçem var. 4-5 yıl kullanabileceğim hem performans hem malzeme kalitesi hem de bakım onarım vs anlamında sorun çıkartmayacak bir notebook arıyorum. Oyun delisi falan değilim arada oynarım sadece. Mesleğim gereği 3 boyutlu tasarım programları yükleme durumum var çok fazla olmamakla beraber. Daha önce asus ve toshiba kullandım. İkisinden de oldukça memnundum, özellikle asus'tan. Siz ne tavsiye edersiniz bu bütçe için, fiyat uygunluğu açısından nerelerden kovalamak lazım. Bu bölümdeki diğer başlıklara da göz atacağım elbet ama bu bütçe ve kullanım amacı için ne önerirsiniz bunu bilmek istedim.

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilincmertcan -- 24 Mayıs 2015; 18:29:01 >

• X550jk tabiki asus x551jkyı üretene kadar en iyisi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X550jk nın o kötü ekranına bakmaya dayabilirsen al. Aksi takdirde victor g451 öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilincmertcan K kullanıcısına yanıt
    http://www.sadecenotebook.com/asus-x550jk-xo012d-pmu357101
  • Victor ne kdr guvenilir belli değil dis görünüş hic guzel degil Victorda bi ekran ful hd die Victor alınmaz asusu bnde siparis ettim ebrarda dha ucuz oraya bi bak

• Ne alırsan al gidip de ekranı 1366x768 olanlardan ve RAM i upgrade edilemeyenlerden alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakianboy -- 26 Mayıs 2015; 22:30:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    30 bin TL notebook tavsiye
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.