Şimdi Ara

2000 TL CİVARINDA İ7 NOTEBOOK ÖNERİSİ. LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Lenovo en iyi seçim olacaktır
  • benim aklımdada ilk sırada lenova var. diğer makınelerın hdd ler 5400 rpm olduğu ıcın biraz can sıkıcı. total olarak bakınca lenova sistem olarak daha on plana cıkıyor. ama arada marka farkı var.
  • Marka farkı var derken?İçlerinde en kaliteli marka Lenovo.
  • lenovo donanımsal özellikleri iyi olmasına rağmen kasası inanılmaz kötü. sorun yaşama ihtimalin çok yüksek forumdaki sorunları okuyabilirsin. Benm tavsiyem
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_36693_ASUS_N53SV_SX077V__Core_i7-2630QM__4GB__500GB__GF540M__Blu-Ray__15_6inc__Win7_Premium.html
    bu linkteki laptop olucaktır. İşlemci bakımından arada dağlar kadar fark var. Biraz daha artırabilirsen bütçeni kesnlikle bunu öneririm. Forumdaki konusunu da okuyabilirsin

• linkini verdiğin asus cidden güzel. fakat hdd 5400 rpm kullananlar geceyle gündüz kadar fark edio diyolar 7200 rpm le sonucta herseyı hdd den okuo.

http://www.pcdepo.com/asp/product/77936/DELL-XPS-1645-C72P45-i7-720QM-4GB-500GB-16
    yukarda linkini verdiğim bilgisayarı bı ıncelersenız memnun olurum full hd 7200 rpm tek sıkıntısı i7 720qm ama fiyatı bana baya uygun geldı. eninde sonunda i7 yani
  • O ürün stokta yok, geleceğini de sanmıyorum.Lenovo'yu arkadaşım kullanıyor herhangi bir sorun yaşamadı,çok memnun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Drogba nın yazdığı model diğerlerine kıyasla çok daha iyi bir model.(Asus N53sv)Yeni revizyon hali 1 hafta içinde stoklara olur diye tahhmin ediyorum.Bence o modeli bekle.Ekran kartı ve işlemci yönünden baya ağır basıyor senin seçeneklere...

Seçtiğin ürünler arasından ise Lenovo'yu tercih ederim.Ama y560 da numeric pad yok haberin olsun.Kimisi için baya önemli oluyor bu detay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.