Şimdi Ara

_2000 TL lik Sistem_ Yorumları Alayım *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu şekilde bir sistem topladım. Para biriktirip almak istiyorum. Sizden tavsiyeler istiyorum. Uyum sorunu vs varsa lütfen yorum olarak yazın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbatuhan31 -- 12 Eylül 2015; 23:58:33 >

• Ayrıca Kasa olarak rc 430 olabilir mi ? MidT ATX olduğu için biraz şüpheli yaklaştım konuya
  • mbatuhan31 M kullanıcısına yanıt
    Böyle daha iyi olur.

Edit:R9 285 deki indirimi geri çekmişler.Önceden toplamıştım eski fiyatlar kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 13 Eylül 2015; 0:07:45 >
  • Düşünülebilir
  • Ekran kartı olarak başka altarnatifiniz var mı ? Yani sapphire serisi hakkinda pek olumlu duyumlar almadim malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bütcen yetişmezse ekran kartını biraz düşürebilirsin.Aynısını sinerjiden toplarsan biraz daha ucuza gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 13 Eylül 2015; 0:19:52 >
  • Toplam = 3456 TL Arkadaştan alıntı yaptım. Bunun gibi sistem sizce orta derece bir oyuncu için fazla mı yoksa ideal mi ? Yani oynayacağım oyunlar ; GTA 5 , Crysis 4 , BF4 , Tomb Raider , Metal Gear Solid 5 , Cities Skylines , Batman Arkham Night vs bunun gibi oyunları oynamak istiyorum. Benim öyle" her oyunu ultrada aççak yoksa oynamam" gibi düşüncem yoktur. Medium da oynarım, Low da oynarım fark etmez benim için önemli olan fps .
     _2000 TL lik Sistem_ Yorumları Alayım * _2000 TL lik Sistem_ Yorumları Alayım * _2000 TL lik Sistem_ Yorumları Alayım *

Bu bütceye 4 gb ram konulmuş açıkcası israf edilmiş.
  • Neden purple serisi?

İntel i3 4160

MSI GTX 750ti

8GB 1600MHz CL9 Ram

MSI H81M-P33 Anakart

WD 1TB Blue Harddisk

Thermaltake Versa II Kasa

Üstüne yaklaşık 300-350 lira para kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer sistem kullanıyoruz :) 750 ti 2gb oc 420 psu gigabaytın kasası h81 pro var rami değiştir hyprx 8 lik al sistemin iyi 420 lik psu ile lol her şey high max 41 derece gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'dan olması zorunlu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbatuhan31

Toplam = 3456 TL Arkadaştan alıntı yaptım. Bunun gibi sistem sizce orta derece bir oyuncu için fazla mı yoksa ideal mi ? Yani oynayacağım oyunlar ; GTA 5 , Crysis 4 , BF4 , Tomb Raider , Metal Gear Solid 5 , Cities Skylines , Batman Arkham Night vs bunun gibi oyunları oynamak istiyorum. Benim öyle" her oyunu ultrada aççak yoksa oynamam" gibi düşüncem yoktur. Medium da oynarım, Low da oynarım fark etmez benim için önemli olan fps .
     _2000 TL lik Sistem_ Yorumları Alayım * _2000 TL lik Sistem_ Yorumları Alayım * _2000 TL lik Sistem_ Yorumları Alayım *

Bütçen 2000 lira mı 3000 lira mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.