Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi 2000 tl ye bilgisayar toplamak istiyorum ve gta 5 bf1 rust assasin gibi oyunları yüksekte, ultrada yada normalde 3 ünden biri olsa yeter oynatabilcek bir pc arıyorum aklımda bir sistem var :
İşlemci: Intel Skylake Core i3 6100 Anakart: MSI H110M PRO-VD Intel H110 2133MHz DDR4 mATX RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR4 LPX 2400MHz Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050 Ti 4G OC 4GB GDDR5 128Bit Sabit Disk: Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5″ SATA III SSD: – Kasa: Dark Argon 500W USB 3.0 ATX
Evet sistem bu kaldırırmı kaldırmazmı oynatırmı söylerseniz sevinirim birde önerilerinizi söylerseniz sevinirim tşk.
Ramleri 2133mhz yapabilirsin üstünü zaten anakart görmez.
SSD'yi boşver bu bütçe için 120gb almana da değmez, düzgün kasa ve psu al ileriye dönük olsun sistem.
kardeş zaten ssd almıcam onu yanlışlıkla yazmışım öbür tavsiyelerin için teşekkürler
Bende toplamayı düşünüyorum bu fiyat aralığında (2000-2500)ama amdnin yeni işlemcilerini beklemek mantıklı gibi duruyor bir umut daha ucuza daha kaliteli sistem kurarız. Dediğin oyunları zaten bu sistemde oynarsın ama i3 almaktansa bi amdyi beklemeyi denerdim.
Haklısın kardeşim daha kaliteli olabilir ama ben uzun zamandır bekliyorum sıkıldım artık :D hemen idare edecek bişey almak istiyorum.