Şimdi Ara

2000 TL Photoshop programı için bilgisayar tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Photoshop programı çalışılacak üzerinde. Ona göre nokta atışı bi tavsiyede bulunabilecek bi arkadas varmı burda ?

Bizim bi çalışan agbimiz küçük kasalardan bahsetti bana. Ben fazla araştırmadım aslı varmıdır bilmiyorum.. O tarz kasalara ne diyorsunuz? Yoksa standart kasa mı alsak daha sağlıklı olur bizim için?

Bide güzel bi monitör tavsiyesinde bulunursanız iyi olur beyler. Gözleri fazla yormayan bozmayan güzel bi monitör işte

• yukarı
  • onur_333333 O kullanıcısına yanıt
    Mini itx deniyor, performansa + yada -si olmaz zevk meselesi ben olsam bende mini tercih ederdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Mini itx deniyor, performansa + yada -si olmaz zevk meselesi ben olsam bende mini tercih ederdim.

Teşekkürler hocam

Çok zor bişeymi istedim kimse neden tavsiyede bulunmuyor
  • onur_333333 O kullanıcısına yanıt
    Hocam i5 6400, msi h110m pro vd d4 2133mhz anakart , kingston 8gb 2133mhz d4 bellek , seagate barracuda 1tb 64mb 7200rpm , zalman zm t3 ve zalman zm 400le 400w 1750tl tutuyor. Bence bunu veya buna benzer bir sistem toplayıp sonradan ekran kartı alırsınız kendinize asus strix r460 eklersiniz mesela 2500e filan geliyor o zamanda. Şuan için en fp yöntem bu bana kalırsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb ram al detaylı çalişiyorsan oda yetmez. cpu ghz yuksek i3 7100 alabilirsin. H110 anakart ssd + hdd al, on board gpu kullanırsın.

Acer 21.5 5ms dvı işini görür.
    Dark f40 küçük kasa
    Frısby FC-S6040B ilerde ekran kartı baglamayı düşünmüyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 18 Haziran 2017; 8:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.