Bildirim
2000 TL TAVSİYE (ONEPLUS 5T ALINDI)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2bin 2. ele verilmez bence. güzel telefonlar var o fiyata. mesela mi6 ya bakabilirsiniz veya biraz artırarak oneplus 5 e. -
S8 için vesaire düşünmüştüm ikinci el tarafında. Ancak oneplus 5t yi gördüm. 64 gb lık versiyonunu almayı düşünüyorum herkes güzel diyor bakalım :)
Edit: imla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kioshi -- 5 Şubat 2018; 15:49:57 > -
Garanti işleri falan sizin için önemli değilse gayet güzel bi cihaz hocam. Arkadaşın da dediği gibi 2.el telefona 2000 vermeye gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla garanti önemli mi değilmi bilmiyorum :D Genelde kötü kullanmam en son 6 sene önce s3 aldım haala kullanıyorum onu ama artık sıktı. Garanti işi gerçi kazara olan şeyler cam kırılması vesaire tabiki bilerek olmuyor ancak şans meselesi genede. O tarz durumlarda ithalatçı garantisi cidden o kadar kötü mü? -
SAMSUNG Galaxy A7 2000tl bütçe için güzel telefondur. -
p10 plus 6gb ram 128 gb 1 haftalık ciziksiz kutulu cift hat.
2000e verebilirim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- asker telefonu internetli
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- samsung a15 alınır mı
- telegramda video nasıl izlenir
- xiaomi whatsapp sorunu
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X