Şimdi Ara

2000 TL ULTRABOOK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 TL ye kadar internet kullanımına uygun ve yüksek kalitede film izlerken sıkıntı yaratmayacak ekranı çok ufak olmayan bir ultrabook bakıyorum. Kısacası en temel ihtiyaçları karşılasın benim için yeterli. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Lenova yoga 510

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın da söylediği gibi 2000 bandında alabileceğiniz en iyi hafif cihaz yoga 510. Vatan gece kuşu ile 2099 a alabilirsiniz.
  • Teşekkürler hoca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geomatik_

Arkadaşın da söylediği gibi 2000 bandında alabileceğiniz en iyi hafif cihaz yoga 510. Vatan gece kuşu ile 2099 a alabilirsiniz.

o nedir? ben de tam bu aleti almayı düşünüyorum da.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Biraz kurdan etkilenmiş ama ürünü gece kuşu ile 2100-2200 arası bulabilirsiniz. Bugün veya yarın gireceğini tahmin ediyorum. Dün Asus ultrabook girdi bugün de Lenovo girebilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga510-core-i5-6200u-2-3ghz-4gb-500gb-8gb-ssd-14-2gb-w10-notebook.html
  • quote:

Biraz kurdan etkilenmiş ama ürünü gece kuşu ile 2100-2200 arası bulabilirsiniz. Bugün veya yarın gireceğini tahmin ediyorum. Dün Asus ultrabook girdi bugün de Lenovo girebilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-yoga510-core-i5-6200u-2-3ghz-4gb-500gb-8gb-ssd-14-2gb-w10-notebook.html

tşk, gece kuşu belli bir saatten sonra indirim demekmiş galiba? saat kaçtan sonra oluyor ve vatan ana sayfası mı nerden anlıyoruz?

• Saat 22'den sonra oluyor, siz sayfaya gelince görürsünüz zaten ana sayfada gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saat 22'den sonra oluyor, siz sayfaya gelince görürsünüz zaten ana sayfada gösteriyor.

dün gece bu modelde yoktu. bakalım birkaç gün bekleyip alıcam artık. bu modele gece indirimi yapan başka online mağaza daha olabilir mi? gördüğüm kadarıyla bu fiyat aralığında en iyi alet bu. asus daha ucuz ama hem ekran 15.6" hem de çözünürlüğü daha kötü.
  • 13 inç ve hafif bi ultrabook tavsiyeniz var mi bu fiyat bandina ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.