Bildirim
2000 TL YE ALINABİLECEK EN İYİ 3D LED HANGİSİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
LG 42LM620S bimexten 2.199 TL/12 ay aldım. Babalar günü felan büyük ihtimalle kampanya çılgınlığı olacaktır sabret o zaman bu tv yi alabilirsin. Tavsiye ederim. -
lg tv lere usb den film taktım mağazada ama samsung un netliğini vermedi malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: demirmaske_2010
lg tv lere usb den film taktım mağazada ama samsung un netliğini vermedi malesef
en çok sorun çıkartan ssamsung ve LG ikisinide almayın Sony e bak istersen -
o fiyata en iyisi panasonic et5
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lg 47lw4500 ( ihtiyaçlarını karşılıyorsa ) büyüklüğü bakımından 2000 tl ye alınabilecek en iyi tv dir bence... panasonic 42et5 de olabilir... -
Sony nx720 i dün denedim çerçevesi ve ekranı ben sony im diyor :)
Uzun zamandır araştırmalarımın neticesinde sony nx e kara verdim sanırım.
Biraz zorlansamda idealim sony kdl46nx720
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirmaske_2010 -- 3 Haziran 2012; 19:49:43 > -
panasonic et5 gördüm dün teknosada, 1999 tl kampanya ile, aileme almayacak olsam orada kapacaktım kutuyu, ne yazık ki ailemin 3d ile smart tv ile işi olmayacak. -
merak ettim aslında şu panasonik et5 i.
İlk fırsatta bakıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X