Şimdi Ara

2000 TL ye alınabilecek telefon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 2000 Tl yeni bir telefon almak istiyorum alacağım telefondan beklentim en çok batarya konusunda şu anki telefonum s3 o yüzden diğer konularda ne alırsam alayım hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünmüyorum ama batarya en önem verdiğim konu.
    Android de olabilir İphone da ama Ekranın en az 4.5 inç olması tercihimdir.
    Sony Xperia Z3 düşünüyorum ben tavsiyelerinizi bekliyorum..

• Z3 olabilir dediğin gibi üzmez yani onun dışında M8'e bak Note 4 olabilir burda kriterler önemli. Özet geçecek olursak Pil+Kasa Kalitesi = Z3, Stabil, sorunsuz yazılım + Premium Kasa = M8, Büyük ekran + Kamera + Kalem = Note 4. Hiçbiri üzmez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda yazmayı unuttuğum bir durum var yanlız şöyle ki ; bu s3 2. telefonum ilk telefonum da galaxy serisinden idi ve ben artık plastik naylon karışımı cihaz kullanmakdan sıkıldım.Elimde tuttuğum telefon biraz kaliteyi hissettirsin istiyorum bunun için de Samsung Ve Lg gibi markalardan yana değilim.
  • parana günah, al bir note 2 yeter artar bile
  • İnsan bazen öyle de düşünmüyor değil ama xperia nın verdiği hissi alamıyorsun :D
  • Tasarım zevki kişiden kişiye değişen bi durum bende sony telefonları kutu gibi gördüğüm için beğenmiyorum. 2000 liraya çıktıysan sana lg g4 öneririm deri olanından al hem plastik değil. Tasarım kamera arayüz ekran konusunda çok çok iyi. z3ü beğendiysen alabilirsin oyun performansı kamerası iyi ama ben sony'nin bir çok yanını beğenmiyorum. Dediğim gibi kişiden kişiye değişir bu. Bana sorarsan g4
  • 4,5 inç küçük seviyorsun galiba z3 compact al gerisi para mont elbise filan alırsın.
    Z3 de güzel note 4 de güzel.
    ama herkes note 4 şebeke sorun var diyor. (Note 2 öyle olmuştur güncellikte sonra düzeltmiş.)

3nüzde iyi hangisi al diyemem önce mağaza git öyle araştır.
  • 4.5 inc istiyorum diyorsun z3 diyorsun ya 5.5i demek istedin yada z3c. her neyse 4.5i istiyorsan z3compact al 5.5i istiyorsan lg g4ü de bir düşün derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük telefon istediğimi belirttiğimi göremiyorum ben. G4 de mantıklı ama G3 ile pek fark yok deniliyor Sony varken Lg ye 2200 Tl para vermek de ne kadar mantıklı bilemiyorum.Burda biraz da markaların verdiği güven devreye giriyor tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.