Şimdi Ara

2000 TL'ye kadar Konsol + HDTV + Film FPS TV Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce defalarca benzer konuların açılmasına rağmen benim bütçemi direkt karşılamadığı için yeni bir konu açma gereksinimi duydum. Konu kalabalıklığı yaptığım için şimdiden kusura bakmayın :(

XBOX 360 Konsolum var, 2 TB civarı Divx filmim var artı Lig TV bağlatacağım(Fenerbahçeliyim kadro heyecan yarattı). 3D ve Smart olmak zorunda mı emin değilim fakat genel olarak özellikle yukarıda sıraladığım 3 konu için görüntü kalitesinden taviz vermek istemediğim. Mümkün mertebe sorun yaşamak istemediğim fakat fiyat performans olarakta en iyi hangi TV bu gereksinimleri karşılar? İlgilendiğin ekran genişliği aralığı 40-43 inch. Yardım ve önerilerinizi rica ederim. Bütçem max 2.000 TL fakat ne kadar ucuza kapatsam o kadar iyidir diye de düşünüyorum :)

Şimdiden teşekkürler...

• 4K UHD Teknolojisine uygun oyun ve filmin yoksa 1080p gibi 2K 3K 55" e kadar televizyonlar mevcut. Aradığın özellikleri biraz daha genişletirsen yardımcı olucağım
  • teknochar kullanıcısına yanıt
    Selam Hocam;

Şimdiye kadar gördüğüm TV'lerden çıkardığım sonuçlara göre, 50 Hz, 100 Hz gibi değerler olmasın. En az 200 Hz ve/veya 200 CMR(Sanırım Samsung'lar böyle). 40-43 inch bandı yeterli odam çok büyük değil. 4K destekleyen ne filmim ne de oyunum var. FULL HD yani 1080p yeterli olacaktır. Biraz şekilciyimdir fakat kaliteye de çok önem veriyorum. Aparat ile duvara asacağım. XBOX 360 ve Digitürk kutusu sürekli bağlı olacak Smart ve 3D'si de olsa tadından yenmez. Özellik konusunda yönlendirebilirseniz daha da genişletebilirim.

Oyun için sanırım lag oranının düşük olması lazımmış, özellikle TV çalışırken donma-titreme vb klişe sorunları yaşamak istemiyorum. Akıllı kumanda da önemliymiş okuduklarıma göre, bunun dışında Ambilight Philips'ler aydınlatması ile çok şık görünüyorlar. Çok marka takıntım yok ama genel özetim böyle denebilir.

Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.