TOSHİBA KULLANICILARINI 2000 YTL YE ALABİLECEGİM EN İYİ TOSHİBA SİZCE NE??YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!!!!!!!!
ben olsam toshiba almam
WALLA ARKADAŞIM BEN DE TOSHİBA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.2 MODEL ARASINDA KALDIM.BİRİ TOSHİBA SAT. A200-1GH DİĞERİ İSE SAT. A200-1AE
quote:
Orjinalden alıntı: MoRtaL36EaGLe
ben olsam toshiba almam
+1 bence toshibayı bi kenara bırakıp acerın 5920 serisine göz at..
acer herhalde toshibadan çok daha iyi bi firma ondan arkadaşlar böyle diyor bence karşılaştırmanız bile saçma toshiba ile acerı lafı bile geçemez acer'in toshiba yanında o kaliteyi bulamazsınız acer da belki daha iyi bileşen koyarlar ama 2 gun sonra keşke 2 kuruş fazla verseydimde adam gibi bişey alsaydım diye yakınırsınız (başıma geldi ordan biliyorum)
Sorunun cevabıda A100-599 alabilirsin fakat sonta rose tabanlı bi pc degil bu yinede iyidir.
sağlık bakanlığı şokkk kampanyası başlıklı bir yazı var. orayı iyice okuyup karar verebilirsen Toshiba A200 1AH modeli 2600 lira yerine 1800 liraya denk geliyor... ben yarın başvuruyorum açıkcası...
quote:
Orjinalden alıntı: zorrok
TOSHİBA KULLANICILARINI 2000 YTL YE ALABİLECEGİM EN İYİ TOSHİBA SİZCE NE??YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!!!!!!!!
Vatan Bilgisayarın %25 indirim 6 taksit kampanyasından A200 1AH aldım süper bir makina. Ben 1,950 ytl ye aldım bir kampanyade sağlık bakanlığında var 1,800 ytl ama 1,024 ram var 1024 daha alır takarsın süper olur.