Şimdi Ara

20000 TL'ye kadar araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kırmızının kazası çok çıktı. başka ilanlara bakmak gerekecek. önerilerin için çok teşekkür ederim
  • Clio 3 alsanız hepsinden daha donanımlı ve ekonomik olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb lermi yoksa sedanlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebey_gs

hb lermi yoksa sedanlarmı

Hb hocam 2006dan başlar. Renault'nun eli açıktır donanım konusunda. Abs+ebd esp cc 6 airbag fiyatına göre gayet güzel paket.

• bunuda değerlendireceğim. fiyatları uygun görünüyor. peki yakıt türü hangisi daha iyi clio 3hb'de
  • Stilo oneririm 2004 2005 yok biraz daha ekonomik olsun dersen grande punto 1.4 dynamic lpg isini gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punto yerine fiesta öneririm. Öncelikle hedefin fiesta olsun olmadı punto alırsın.
  • quote:

bunuda değerlendireceğim. fiyatları uygun görünüyor. peki yakıt türü hangisi daha iyi clio 3hb'de

1.2 16V 75hp tatmin eder diye düşünüyorum. Yok derseniz 1.5 dci bakın. Ama dizelin de fazla esprisi kalmadı hem yüksek vergi dilimine giriyor.

• puntoların uzun yolda uğultusundan ve 4 kişi fazlasından yük çekişinden düsşütüğünden bahsediyorlar ne derece doğru ?
  • Grande Punto 1.3 Multijet tavsiye ederim B sınıfı dediğiniz fiyatlara alınası en iyi araçlardan kendi arabam Ocak ayında aldım dizel multijet oldukçada memmunum gidişi filan gayet tatmin edici 190 nm tork var 2000 devirden aşağı düşmedikçe gayet iyi çekişi 2009 Active modellere bak donanım olarak.
  • Teşekkürler cevaplar için hayırlısıyla iki adet Puntoo 2006 1.4 Fire Dynamic için pazarlık halindeyim. inşallah birisi olur. umarım sorun çıkarmaz.
  • Beyler herşey için teşekkürler. 2009 model Punto EVO 1.4 Fire Active 52000km'de 21000TL'ye aldım inşallah kazasız belasız ARIZASIZ binerim.
  • efebey_gs kullanıcısına yanıt
    Çok iyi almışsın dostum, güle güle kullan. Nasıl aldın nerden aldın? Ben şahsen o km'de o fiyata bulamıyorum.

Bunlar EVO değil ki hocam, EVO deyince siz. Grande Punto bu araçlar.
  • quote:

puntoların uzun yolda uğultusundan ve 4 kişi fazlasından yük çekişinden düsşütüğünden bahsediyorlar ne derece doğru ?

çekişte ben problem yaşamadım 3 yetişkin bagaj ve arka taraf yolcu koltuguda tavana kadar doluydu. ustelik kontak kapamadan istanbul iskenderun yaptım 1200 km kadar. dönüştede aynı yük ile belki daha fazla, uzun pozantı yokuşlarında minumum 4 vitese düştüm bir kez. o da yol virajdan hemen sonra dik rampa idi. ugultu konusundada bilemiyorum yüksek süratlerde evet var bi ugultu. o da yalıtımla alakalı olmalı. o hızlarda c sınıfı araclarda aynı sesi alıyor ancak puntoda motor ve ruzgar sesi cok iyi yalıtılmış. tekerlek seside daha iyi yalıtılsa cidden konfor dahada artardı. ancak b sınıfındaki rakiplerinden geri kalır değil.

hayırlı ugurlu olsun. benzinli almışsın. umarım tatmin eder seni. görüşlerini belirtin seviniriz aracla ilgili.
  • Araç memlekette şuanda 10 gün sonra almaya gidecem geldiğimde araçla ilgili izlenimlerimi yazacağım. Araca daha hiç tüp takılmamış sadece benzinli. Geleceğim yol hem düz hem tepelerin olduğu bir yol. Tamamen test etmiş olurum
  • quote:

Ben bunu aldım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acarlar-motors-ilk-sahibinden-orjinal-km-si-52-000-binde-160868344/detay

sana tavsiyee sadece

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-cok-temiz-156090458/detay

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.

Aracınız Punto EVO değil Grande Punto'dur.

Kaputu değişmiş ancak orijinal 52 bin km'de ise güzel sayılabilecek bir fiyata almışsınız.
    Bu saatten sonra keyfini çıkarmaya bakın..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.