Şimdi Ara

20000 TL'ye kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim gibi 20000 TL'ye kadar tercihen modeli 2000 üzeri az yakan çok kaçan masrafsız bir model arıyorum önerileriniz nelerdir?

Aklımda

Clio 1.4
    Fiesta 1.4 TDCI (Dizel mi Benzinli mi olsa bilemedim)
    Punto 1.3 MultiJet

var.

• Clio az yakar. Performans rxt modeli olabilir ancak yakıt tüketimi tabii ki artacaktır.
    Az yakan çok kaçan diye bir şey yok maalesef
  • açıkçası çok kaçması daha önemli. Arabayı sollarken yığılıp kalan veya yokuşlarda zorlayan arabayı sevmem :)

sadece buradaki modeller değil benzer segmentlerden diğer arabalarda olabilir. uzun araba sevmiyorum.
  • Direk git punto al iyice baktir ama heryerine.Puntoyu iyi bilyorm ,clioyuda.Direk punto al hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PUntonun hangi modelini önerirsin hocam? Birde boyalı olanlara takıntım var hangi kısımdaki boyalar sıkıntı çıkarmaz satarken
  • Iyi arastir dinamik paket bulmaya calis derim.4hava yas.dijital klm vs.Ama illa bunu bulcan diye bikaide yok temiz olsun active pakette olur.Boya olayina gelince kaput ve tavani boyalli arac kesinlikle alma.Asla Galericiden alma eger dizel alcaksan cok ayrintili bakit ozellikle enjektorlere.Araci Alincada heryerden mazot alma ve fislerini sakla derim,km orjinal olup olmadiginada bakit mutlaka..

• ozamna üst limiti yukarı çekip benzinli temiz bir punto dinamik paket almak lazım. çok teşekkür ederimm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer arkadaşların başka marka önerisi var mı?
  • 90 bg 1.3 punto yu arıyorsun arkadaşım. şasi ve direklerde bişey yoksa cok sorun etme puntonun ikinci eli hareketlidir. yedek parcası ve ustası bol bulunur. ayrıca motor oldukca dayanıklı sorun cıkarmaya meyilli değil. iç aksamda tıkırtı pıtırtı oluyor özellikle kapılarda. ayrıca göstergelerin bulundugu paneldeki camda zamanla yerinden gevşiyor ve ses yapıyor. biraz bantla kapıları bir tutam süngerle göstergeyi hallediyorsun. bunun dışında benim 75 bg lik puntodan şikayetim yok. 90 bg lik versiyonuda o kasayı cok kacan sınıfına sokuyor o tüketimle bana göre.
  • Rica edrim yinede tavan ve kaputu unutma bizim milletimiz araca bakmadan boya degsen varmi dye sodruyo 20 yasindaki araca bile.Oysa o arac fabrikadan boyanip cikiyo

• işte benim takıntımda bu :) aracın sağından solundan ses gelmeyecek. puntoda ses gelir dedin beni düşünmelere saldın
  • Hocam pazarlikla direk 20 bine verrir ama sen iyce zorla 19 dan ac agzini zorla epey ve iyice goster ve sigortaci tanidign varsa plakasini sorgulat iyicr bide bakit mutlaka.Fiyati iyi ama km orjinal olup olmadignada bak kardes bi cuval para vercen sonucta..

• fiesta candır 2005 üstü 19-20 lira bandında temizleri
  • Rambo-Cash kullanıcısına yanıt
    Fiesta düşündüğüm modellerden birisi ama dizel mi benzinli mi karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebey_gs

Fiesta düşündüğüm modellerden birisi ama dizel mi benzinli mi karar veremedim

ikiside 1.4 motor dizelde benzinde
    dizelleri fiestada daha çok tutuluyor
    ama lpgli olan benzinlilerinden talebi fazla fiyatta aşağı kalır yanı yok
    şahsen bakım masrafı zielin daha ağır olacağını düşünürsek lpgli üst sıraya alınmalı
    fakat dizelinde piyasası çok hareketli sizin beklentiniz hangisi
  • Rambo-Cash kullanıcısına yanıt
    sanayi işini sevmiyorum. Arıza çıkarmasın benim için daha önemli
  • quote:

işte benim takıntımda bu :) aracın sağından solundan ses gelmeyecek. puntoda ses gelir dedin beni düşünmelere saldın

şu türkiye yollarında ses gelmeyecek bir araba varmı ki? varsa banada bildir lütfen satıp alayım hemen bende

• quote:

tabi bide öyle bi durum var :) bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-19.500-tl-full-plus-full-grande-punto-1%2C3-multijet-dynmic-159780134/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sifir-ayarinda-grande-punto-90-hp-6-ileri-160153421/detay

ikisini araştıracam artık :)

3 kapı olması sorun değilse kırmızı araç diri duruyor. 90 bg lik puntodan şaşma derim. 6 ileri düşük vergi , düşük bakım maliyeti. parasına göre dayanıklı bir motor ve halen güzel duran bir kasa.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.