Şimdi Ara

20000tl ye alınık araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20000Tlye hangi aracı almam daha uygun olur arkadaşlar pego ve citroene yanasmak istemiyorum ama c3 e gozum carpıyor fikriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 bnden birazdaha fazla yukarı çıkabiirmisin ?

• colt alınabilir

• 2001 avensis kullanıcısı olarak öneririm. 1 senedir kullanıyorum çok memnunum. Herhangi bir sorun yaşatmadı. Tavsiye ederim. O paraya göre abs, esp, 4 hava yastık gibi önemli güvenlik donanımları olan, konforlu, geniş bir araç.

Küçük sınıf düşünürsen poloya bulaşma sakın. O fiyatlara alacağın polo başını ağrıtabilir. Yüksek modelli punto, colt vs düşünürdüm.
  • Karakterine göre bir araç tercih et. Ekonomik olması senin içim önemliyse az yakan, performanstan hoşlanıyorsan seni eğlendirecek araçları değerlendir. Alfa Romeo 156 bakabilirsin. Temizini bulursan kaçırma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevrolet lacetti öneririm 20 binden daha düşük fiyata bulabilirsiniz ve gayet konforlu sağlam bir araçtır.
    kendi aracımız da satılıktır buyrun linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-tertemiz-orjinal-lacetti-1.6-sx-sedan-167614760/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

chevrolet lacetti öneririm 20 binden daha düşük fiyata bulabilirsiniz ve gayet konforlu sağlam bir araçtır.
    kendi aracımız da satılıktır buyrun linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-tertemiz-orjinal-lacetti-1.6-sx-sedan-167614760/detay/

Lafı çok uzatmışsın ben de böyle ilanlara kıl oluyorum.
    İkram yapacağım dediği 500tl, 500 tane lafın belini bükmüşsün.
    Zaten baştan üstüne de eklemiştir yapacağın ikramı, bir zeki siz misiniz yani?

Özet geçiyorum, ilan çok itici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 29 Mayıs 2015; 22:25:15 >

• torku42 T kullanıcısına yanıt
    Ben baktığım ilanların açıklama bölümünün dolgun ve ayrıntılı olmasından hoşlanıyorum. Alacağım arabada özellik olarak ne var ne yok bilmek isterim. Kendim görmek istediğim gibi ilan açtım. Okumayı sevmeyen bir millet olduğumuzu biliyorum ama istemeyen okumaz. Ama okuyacak olan arkadaşlar da en azından benim arabamı almayacaklarsa bile bu donanımda bu model arabalarda hangi özellikler var bilgilenirler.
    ayrıca bazı ilanlar var 4-5 parça boya var diye kestiriyorlar ama gel gelelim hangi 4-5 parça belli değil.
    en dolu paket deyip çekiliyorlar ama en dolu pakette hangi donanımlar var belli değil.

2004 model arabanın donanım tablosunu da bulmak zahmetli bir iş olduğu için var olan ve ilgi çekeceğini düşündüğüm her özelliği yazmak istedim. Bazısı ulan koltuk altı çekmecesini de donanımdan sayıp yazmış 20 binlik arabayı öve öve bitirememiş diyebilir ama geçtiğimiz günlerde bir bayan aradı ve 2010 model i20 aracıyla takas teklifinde bulundu. Söylediği şey kendi aracında koltuk yükseklik ayarı yokmuş ve boyu da kısa olduğu için zorlanıyormuş. Düşünün seçeneklerde bile böyle bir özellik yokken açıklamada yazan bir özelliği olması bana teklif göndermesini sağladı.

ikram olarak 500 liradan fazlasını düşünüyorum emin olun. Ama 20 bin yazan arabaya bakmaya gelip 18 bine anlaşalım diyen insan hiç gelmesin diye yazdım. Herkesin vakti değerli.

Ayrıca ben aracın ederinden fazla fiyat yazıp pazarlık payı vardır demekten hoşlanmıyorum daha da ötesinde etik bulmuyorum ama insanlar buna zorluyorlar resmen.

önceki aracımı satarken 23 bin fiyat yazdım aslında gönlümden geçen fiyat 23.500 liraydı ama insanlar direk 23 bin yapmaya çalışacakları için 23 bin yazdım kesinlikle pazarlık yok yazdım. Gel gelelim alıcı geldi inceledi beğendi ee abi bunun oluru ne diyo abi 23 bin işte diyorum yok olmaz indirmen lazım diyor. Hayırdır bir sıkıntı mı gördün diyorum yok pazarlık yapçaz diyo. Allem etti kallem etti 250 lira daha indirtti napayım başımın gözümün sadakası olsun dedim verdim ben de.

Son olarak ben arabanın ederinin üzerine hiç bir fiyat eklemedim. İlanlara bakarsanız benim ilanımdan daha ucuz ilanlar da var daha pahalı ilanlar da var. yazdığım fiyat ortalama bir fiyat.

• Arkadaslar tesekkurler ilginiz icin chevrolet dusunmuyorum, fiesta c3 micra punto dusunuyorum fikriniz var mı

• Ayrıca colt'u tavsiye eder misiniz saglam midir? ikinci el piyasası nasıldır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.