Şimdi Ara

20000tl ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20bintl ye kadar bütçem var.biraz gösterişli ve piyasası olan bir araç arıyorum ama karar veremiyorum.o kadar atik olmasına gerek yok.sakin kullanan biriyim arabayı ama rampalarda da zorlamasın.

• Ne tarz araç istiyorsunuz? olmazsa olmazlarınız neler? bu konularda biraz daha açıklayıcı bilgiler sunarsanız daha kullanışlı bilgiler edinebilirsiniz diye düşünüyorum. Örneğin; HB- Sedan? Benzinli -dizel-LPG? Otomatik-manuel? düşündüğünüz markalar? gibi...
  • HB-yakıt farketmez-manuel-piyasası olan markalar.
  • Konu takip(Forumdan elinde istanbul üsküdar civarı aracı olandan da alabilirim bende)
  • fiat punto lar nasıldır?1.4 grande
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

arkadaşlar 20bintl ye kadar bütçem var.biraz gösterişli ve piyasası olan bir araç arıyorum ama karar veremiyorum.o kadar atik olmasına gerek yok.sakin kullanan biriyim arabayı ama rampalarda da zorlamasın.

1.6 veya 1.4 astra G diyorum. 2003 veya 2004 modelini bubulabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

arkadaşlar 20bintl ye kadar bütçem var.biraz gösterişli ve piyasası olan bir araç arıyorum ama karar veremiyorum.o kadar atik olmasına gerek yok.sakin kullanan biriyim arabayı ama rampalarda da zorlamasın.

1.6 veya 1.4 astra G diyorum. 2003 veya 2004 modelini bubulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bence astra iyi bir seçim olacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astralar aklımda zaten ama bulunduğum ile yakın uygun bir astra bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.