Hocam çok teşekkürler senin tavsiyelerine uyup üçüncü defa pc topluyorum arkadaşlarıma
quote:
Orijinalden alıntı: Chakniarm
Hocam çok teşekkürler senin tavsiyelerine uyup üçüncü defa pc topluyorum arkadaşlarıma
Hayırlısı olsun şimdiden kardeşim
Sistem için diğer alternatif, ekran kartını R9 270X yapıp, işlemciyi FX-8320'ye çıkarabilirsiniz, daha başka alternatif zor gibi, yine de diğer arkadaşların da fikirlerini alırsınız.
bunu leon-x in önerdiğine inanamıyorum.benim tanıdığım leon-x bu bütçeye bu sistemi önerirdi
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
quote:
Orijinalden alıntı: Chakniarm
Sistem için diğer alternatif, ekran kartını R9 270X yapıp, işlemciyi FX-8320'ye çıkarabilirsiniz, daha başka alternatif zor gibi, yine de diğer arkadaşların da fikirlerini alırsınız.
Power'ı biraz daha güçlendirmemiz gerekmez mi? 550W az gibi sanki ama?
Kardeşim Intel için en azından, H97-Z97 çipset olmalı anakart, ilerisi için iyi olur, aksi halde bütçeyi çok aşmamak için yazmadım, i5'li sistem de alınabilir tabi.
Power'ı biraz daha güçlendirmemiz gerekmez mi? 550W az gibi sanki ama?
Psu yeterli gelir, üst model için bütçeyi arttırman lazım kardeşim.