Şimdi Ara

Hem Oyun Hem İş Güç İçin 49' ve üzeri Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem Oyun Hem İş Güç İçin 49" ve üzeri Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar.

SAMSUNG Odyssey Neo G9 LS57CG952NUXUF 57 inç Dual 240Hz 1ms Kavisli VA UHD Gaming Monitör düşünüyorum fakat çok bilgim yok ve burada danışmak istedim. VA panel diyor bazı yerlerde buna. Hem oyunları rahatça oynamak, hemde normalde 2-3 monitör bağlı kullandığımdan bu tür bir şey düşünüyorum, bu monitör nasıldır? Yada başka markalardan tavsiyeniz var mıdır? Özellikle büyük ekran almak istiyorum, büyük ekranda oyun oynanmaz...vs demeyin. Online fps oyunlarında biliyorum büyük ekran dezavantaj fakat curve monitör kullananların yorumları genelde çok olumlu, yada alışamayanlarda ekranı tam değilde ufak şekilde kullanıyorlar bu tür oyunlarda.

IPS paneller sanırım şu anda en iyileri, uzun lafın kısası yarım yamalak bir bilgiye sahibim. Bilgisi olan birileri bir şeyler yazıp tavsiyelerde, önerilerde bulunursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOSAD -- 23 Kasım 2024; 12:33:40 >

• Hocam VA PAnel almayın bu fiyatlarda. Samsung G9 OLED bakabilirsiniz. 38K'ya bulunabiliyor. Gıgabyte Aorus CO49DQ modeline de bakabilirsiniz OLED modeller arasında. 45K'ya bulunabiliyor o da.

• Neo G9 ile ilgili olumsuz yorumlar biraz fazla gibiydi. 57" yerine 49" OLED versiyonlarına bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.