Şimdi Ara

Oyun ve İş İçin, 2500 TL'ye Bu Ultrawide Monitör Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda hali hazırda 24 inç 1080p, 75 hz ips bir monitörüm var, bilgisayarı genelde oyun için kullanıyordum, son 4-5 aydır iş için de kullanmaya başladım, genelde çift pencere aynı anda açık kullanmam gerekiyor.

Aşağıdaki monitörü almayı düşünüyorum, ama aklımda hep bir soru işareti, almışken normal 24 inç 144 hz 1ms monitör mü alsam düşüncesi var.

FPS oyunu oynamıyorum, rx580 ekran kartım var.

ETS2, GTA Online, Valheim, Fifa gibi oyunlar oynuyorum.

Sizce aşağıdaki monitörü almalı mıyım?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup548 -- 5 Nisan 2022; 16:52:53 >

• Bugün yarın almayı düşünüyorum, tavsiyesi olan yok mu?

• Merhaba ben de monitör arıyorum, bunu mu yoksa 2k 27" bir monitör mü alsam diye kararsızım. Bu monitör bir nevi 24" fullhd monitörün yanına üçte birinin eklenmesi demek oluyor. Dolayısıyla 27" 2k cok daha fazla kullanım alani sunmuş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertkansimsek M kullanıcısına yanıt

Merhaba ben monitörü aldım, 27" 2k ile bu monitörü kıyaslamak aslında doğru değil bence,

2K olduğu için piksel olarak çok daha fazla alan olacak ama 2 kat daha fazla pencere açacağınız manasına gelmeyecek, çünkü nihayetinde 27" ve çok sayıda pencere açınca pencereler küçük kalacak, net ama küçük.

Bence 34" 2K almak mantıklı bütçe varsa.

29" ultrawide monitörlerin yüksekliği, normal 24 inçlerden 1cm kadar küçük, çok göze batmıyor, isterseniz bir de foto eklerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.