Arkadaşlar 3 adet 7/24 açık sunucularımıza tüm ACC sevenleri bekleriz.
1. sunucuda dlc'siz mapler hergün harf sırasına göre değişiyor.
2. sunucuda dlc'li mapler hergün harf sırasına göre değişiyor.
3. sunucuda şu anda 24h_nurburgring açık.
Tüm sunucularımızda yaptığınız dereceler kayıt altında tutuluyor ve web sitemizden en iyi tur yapanları, yaptığınız yarışları görebilirsiniz.

tıklayarak web sitemize girip sunucu şifresini görebilir ve sunucu hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar bugün oturdum sabahtan akşama kadar bu livery'i tasarladım. Dileyenler indirip kullanabilirler.

Assetto Corsa Competizione %100 Türkçe Yama

YAMAYI KURMAK İÇİN ŞU YOLU İZLEYİN;
---------------------------------------------
1. Zip içindeki AC2-WindowsNoEditor_TR.pak ve AC2-WindowsNoEditor_TR.sig dosyasını oyun dizinindeki Paks klasörüne atın.
(Varsayılan yol: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Assetto Corsa Competizione\AC2\Content\Paks)
2. Steam kütüphanenizden Assetto Corsa Competizione'a sağ tıklayıp özelliklere girin ve Gelişmiş kullanıcılar başlatma seçeneklerinde değişiklikler yapabilir yazan yerdeki kutucuğa -fileopenlog yazın.
Oyun Versiyonu: 1.10.3
Yama Versiyonu: 1.10.3-07
Arkadaşlar çeviride hatalar yada yanlış olduğunu düşündüğünüz terimler görürseniz benimle paylaşın.
Steamden beni eklerseniz birliktede yarışabiliriz (Çeviriyi yaptım ama toplamda daha 2 saat sürüşüm yoktur, şimdi yeni yeni giriş yapacağım simülasyona)

HDR Açtığımda Renkler Soluyor
SAMSUNG Odyssey Neo G9 LS57CG952NUXUF 57 inç Dual 240Hz 1ms Kavisli VA UHD Gaming Monitör kullanıcısıyım, ekran kartım ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 5080 16GB GDDR7 OC Edition, HDR etkinleştirdiğimde renkler soluyor. HDR ekran kalibrasyonuda yaptım fakat sorun aynı devam ediyor.
Böyle bir sorun yaşayan ve çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
MSI GeForce RTX 5080 Şu Anda Alınır mı?
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım fakat ekran kartları uçuk fiyatlarda olduğundan henüz almadım. Bazı arkadaşlarım 1-2 aya düşer diyor fiyatlar. Ayrıca PNY marka falan 60k civarında var fakat açıkçası kalitesine güvenmiyorum. MSI GeForce RTX 5080 fiyatıda şu anda 85k civarı çok tuzlu (2 hafta önce 64k civarıymış).
Inno var 75k civarında, ne yapayım bilemedim, bilgisi olan birileri fikir verirse sevinirim.
Mini Buzdolabı Devreye Girdiğinde Odadaki Cihazlar...
Arkadaşlar bilgisayarımın olduğu odada mini buzdolabım var ve soğutma için arada devreye girdiğinde odada bulunan televizyonun görüntüsü anlık gidip geliyor ve bilgisayarıma bağlı olan direksiyona usbden güç gidiyor ve sağa sola dönüyor bilgisayarı yeni açmışım gibi.
Akım korumalı priz aldım belki sorun çözülür diye fakat çözülmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Odada 2 adet priz var büyük ihtimalle aynı hat üzerinde olduklarından hangisine takarsam takayım sorun aynı oluyor, buzdolabınıda başka bir odaya koyamıyorum yer olmadığı için.)
Arkadaşlar Dirt Showdown oyununda zaten direksiyonu görmüyor. GRID2 oyununda da ayarlara girdiğimde örneğin gaz ayarını yaptığım an sanki ok tuşuna basılı tutmuşumn gibi sürekli yukarı basılı tutulu gibi kalıyor, fren ayarladığımda da tam tersi oluyor, yada bazen right yazıyor gaza bastığım halde ve yine aynı problem oluyor.
Yani gaz ve fren tuşları ok tuşları gibi algılıyor ve ondan sonra menülere giremediğim için görev yöneticisinden kapatmak durumunda kalıyorum oyunu.
Güncel sürüm ghub kurulu ve logitech gaming softwarede kurulu. Bu tür bir problem yaşayıp çözen var mı acaba?
Hem Oyun Hem İş Güç İçin 49" ve üzeri Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar.
SAMSUNG Odyssey Neo G9 LS57CG952NUXUF 57 inç Dual 240Hz 1ms Kavisli VA UHD Gaming Monitör düşünüyorum fakat çok bilgim yok ve burada danışmak istedim. VA panel diyor bazı yerlerde buna. Hem oyunları rahatça oynamak, hemde normalde 2-3 monitör bağlı kullandığımdan bu tür bir şey düşünüyorum, bu monitör nasıldır? Yada başka markalardan tavsiyeniz var mıdır? Özellikle büyük ekran almak istiyorum, büyük ekranda oyun oynanmaz...vs demeyin. Online fps oyunlarında biliyorum büyük ekran dezavantaj fakat curve monitör kullananların yorumları genelde çok olumlu, yada alışamayanlarda ekranı tam değilde ufak şekilde kullanıyorlar bu tür oyunlarda.
IPS paneller sanırım şu anda en iyileri, uzun lafın kısası yarım yamalak bir bilgiye sahibim. Bilgisi olan birileri bir şeyler yazıp tavsiyelerde, önerilerde bulunursa çok sevinirim.
Komple Windowsu Yedekleyip Başka Bilgisayara Kopyalama

Arkadaşlar bu yöntem ile bilgisayarımın yedeğimi alıyorum bunda sıkıntı yok. Fakat benim istediğim komple programlarımı, düzenimi..vs yedekleyip, başka bir bilgisayara kolayca kopyalamak ve başka bir bilgisayara kopyalarken istenilen windows kullanıcı adıyla isim girmek. Var mıdır bunun bir yöntemi? (Windows11)
CARCASSONNE %100 Türkçe Yama

Evet arkadaşlar Wingspan oyunundan sonra daha önce detaylı bir rehber hazırlamış olduğum bu oyunu da tamamen Türkçeye çevirdim.
Yasal açıklamalar kısmında İngilizce olan yerler çevrili olduğu halde İngilizce gözükmekte, ayrıca Mağaza sayfasında Prenses ve Ejderha eklentisinin açıklamaları da İngilizce. Bu yerler dil dosyasıyla alakalı olarak çevrilememekte. Son olarak Yapım Ekibi sayfasında karakter sorunları da oyunun orjinalinden kaynaklanan ve düzeltilemeyen kısımlardır. Onun dışında çevirilebilen her satırı Türkçeye çevirdim ve oyun içinde İngilizce bir yere rastlamazsınız. Online oyuna girmeniz banlanmanıza sebep olmaz.
YAMAYI İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
1.3mb
Çeviri Sürümü: v1.01

Meslek: Öğrenci, Sporcu, Antrenör
İlgi Alanları: Multiplayer Games
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 492
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 33.218 (Bu ay: 886)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware