Şimdi Ara

HDR Açtığımda Renkler Soluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG Odyssey Neo G9 LS57CG952NUXUF 57 inç Dual 240Hz 1ms Kavisli VA UHD Gaming Monitör kullanıcısıyım, ekran kartım ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 5080 16GB GDDR7 OC Edition, HDR etkinleştirdiğimde renkler soluyor. HDR ekran kalibrasyonuda yaptım fakat sorun aynı devam ediyor.

Böyle bir sorun yaşayan ve çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Kullanmıs oldugunuz ekran va panel.Va panellerın hıcbırı dogru duzgun hdr renklerı veremıyor.wındows 11 son patch le bıraz duzeldı durum ama hala tam oturmus degıl.Nvıdıa kontrol panelden dıgıtal vıbrance arttırmayı deneyın.Istedıgınız sonucu yıne alamazsanız 2025 oled monıtor veya tv bakmaya baslayın

• WARTIME kullanıcısına yanıt

Teknosa’dan monitörü alırken ısrarla va panel değil ve oled dediler, hatta faturada da üründe de oled yazıyor, sonradan farkettim ki panel va ve oled değil miniled ekran 😩 Teknosaya şikayette bulundum bana oled diye satıldı ürün oled değil diye ama bir sonuç alamam çünkü bu monitörlerde 57” tek modelmiş sanırım.

Teşekkür ederim yanıtınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörlerimiz farklı ama benim monitörde de display port ile bağlayınca hdr düzgün çalışmıyor. (senin dediğin gibi ya soluk ya da sdr kalıyor) hdmi üzerinden bağlayınca düzgün çalışmaya başlıyor sende de böyle bir durum olabilir.

Win11 24h2'de hdr entagrasyonu daha iyi bu arada eğer win10 22h2 kullanıyorsan. bu da aklında bulunsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdr açınca solma
    4 yıl önce açıldı
    Ekranım Bulanık Gösteriyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.