Şimdi Ara

2000Tl civari notebook önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler herkese, dün maalesef dizüstü bilgisayarım çalındı bu sıralar da değiştirmeyi planlamadığım için pek bilgisayarları takip etmiyordum açıkası. Sistem olarak ekran kartı güçlü bir model istiyorum oyunlarda problem çıkmasın yeter. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Asus un N61JQ modelini tavsiye ederim 2200 tl civarı sanırım.. en ucuzu vatan da.. ekran kartı ve işlemci olarak en güçlü laptoptur kendileri.. ;) dx 11 destekli Ati HD 5730 ve i7 1,6 dört çekirdekli işlemci işlerini fazlasıyla görür

• Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bir de şöyle bir model buldum, sanırım almanya'dan gelen bir arkadaşıma aldırabilirim. Bu bilgisayar konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?

http://www.mysn.de/detail.asp?userid=ac410f8hjb65eief31j7jp7564892vzziszaa6dai0r443e&KategorienOrder=010;020;010;011;010&bestellnr=adnt0001#DNconfig
  • kardeş o i3 işlemcili o laptopa o kadar para verilmez ayrıyeten yurtdışından getiriyorsun markasını da bilmiyorum ama türkiyede servisi olduğunu sanmıyorum (uluslar arası garantisi olsa bile ) sonraları başın ağrır
  • Hmm anlıyorum, o zaman n61qj iyi görünüyor, teşekkürler tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur951

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bir de şöyle bir model buldum, sanırım almanya'dan gelen bir arkadaşıma aldırabilirim. Bu bilgisayar konusunda fikirlerinizi alabilir miyim?

http://www.mysn.de/detail.asp?userid=ac410f8hjb65eief31j7jp7564892vzziszaa6dai0r443e&KategorienOrder=010;020;010;011;010&bestellnr=adnt0001#DNconfig

Asus'tan daha iyidir, işlemcisini i5 yapabilirsiniz, i5 430M için 50 euro fark diyor değer değmez tartışılır ancak özellikle ekran kartı daha iyidir.
    Tabi kullacağınız uygulamalar vs. nelerdir bilmiyorum. Garanti konusunda sıkıntınız olabilir tabii, alacak arkadaşa denetip alabilirsiniz ancak yine de risk her zaman var. Size kalmış kalanı.

Ayrıca 500gb 5400rpm farkı da 25 euro o da iyi gider bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 12 Haziran 2010; 20:55:29 >

• Çok fazla oyun oynamam ama 2 sene götürmesini isterim. Ekran kartını ben de beğendim aslında, haklısınız her zaman risk var tabi. Bakalım da benzer bir sistemi garantili bulabilirsem alırım heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur951

Çok fazla oyun oynamam ama 2 sene götürmesini isterim. Ekran kartını ben de beğendim aslında, haklısınız her zaman risk var tabi. Bakalım da benzer bir sistemi garantili bulabilirsem alırım heralde.

Yakın fiyata benzer garantili bir sistem biraz zor bulursunuz.
    Almanya fiyatları ne durumdadır bilmiyorum ancak uluslararası garantisi olacak marka ve modellere yönelebilirsiniz. Örneğin Asus, MSI gibi markaların oyun serilerine bakabilirsiniz.
  • Bu başlığı bir incele bence

http://forum.donanimhaber.com/m_38531290/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.