Şimdi Ara

25000 TLye kadar taksitle alabileceğim Laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Tıp okuyan kardeşim için laptop bakıyoruz kullanma amacı office programları, TUS uygulamaları ve internet üzerinden videolar olacak. Oyun olarak arada bir minecraft gta 5 tarzı oyunları açabilmesi kafi. Servis ağının iyi olması önceliğimiz. Şarj olarakta uzun süre gitmesi iyi olur. Intel işlemci önceliğimiz ancak ryzen önerilere de açığım. Tavsiyelerinizi nedenleriyle bekliyor iyi forumlar diliyorum.

• Ben de böyle bi şey bakıyorum rez

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 9 Eylül 2024; 15:51:48 >

• Öneri için teşekkürler hocam asus nitro 5 13420 işlemcili 8 gb ramli ve 3050 6 gb ekran kartlı modelini indirim kuponu kodlar vs ile 19 bin 800 liraya 6 taksit ile bugün teslim aldım. Dediğiniz gibi ilerde ram eklenebilir diyerek bu modeli seçtim. Neden aceri seçtim çünkü bu fiyat bantlarında diğer markaların usb slot sayısı çok azdı ama bu üründe hem usb girişi fazlaydı hemde type c girişine kadar ekstra slot mevcut. Bu ürüne yönelmemdeki en büyük sebep buydu. İkinci sebep olarak işlemci çünkü işlemcinin 13. Nesil olması bir artı farklı markaların emsal fiyattaki modellerinde 12. Nesil işlemci mevcuttu ve 4 gblık 2050 ekran kartları mevcuttu. Bu sebepler beni otomatik olarak acerin bu modeline yöneltti.

Ürüne win11 home single language kurdum. Driverleri sağolsunlar ekstra yerel disk gibi hazırlamışlar keza ben garanti olsun diye kendi sitesinden daha ürün gelmeden indirip flasha hazırmıştım ama gerek kalmadı. Yerel diskteki driverler ile sitedeki driverlerin versiyonları sürümleri boyutları vs. tamamiyle aynıydı ben de yere diskten çektim driverleri eksiksiz sorunsuz kurulum yapmayı başardım.

Ürün taleplerimiz için fazlasıyla yeterli geldi. Kardeşime bu ürün 3-4 sene kafadan gider. Ben laptop hazır yeniyken test etme amaçlı steam indirip seriden Gta 5 cs go dota 2 bf5 ve manager 2024 ile test ettim ekran bana göre ufak 😀 ama alma amacımız da oyun değil okul zaten 😀 Ama deneme amaçlı açtığım tüm oyunları gayet stabil kasmadan donmadan sorunsuzca çalıştırdı.

Ürünün Batarya süresi oyunlarla ve arka planda güncellemer ile 2,5 3 saat arası gitti. Fan sesi kasacak oyun açmadığın müddetçe aşırı değil.

Diyelim ki kütüphanede ders çalışıyorsun cihazı direk güç tasarrufu moduna al nerdeyse tamamen sessiz şekilde kafadan 3 saat rahat çalışır cihaz. Bu 3 saat sonunda cihazda aşırı ısınma felan yaşamadım ayrıca cihazın soğutma sistemi bence gayet güzel ve şu an için yeterli.

Önerimi dinleyip olur da bu modeli alacak arkadaşlar olursa size freedos ürün geleceği için formattan önce acerde f2 bios tuşu bilginiz olsun ve biosta main menü seçeneğinde ctrl+s tuşlarsanız 2 adet daha gizli seçenek aktif oluyor bir seçenek dokunmatiği format anında kullanabilmemizi aktifleştirmeye yarıyor diğeri ise nvm menü. Bu menü disable geliyor bunu enable yapmanız lazım yoksa cihaz format atarken ssd yi görmüyor dolayısıyla formatı atamıyorsunuz bilginiz olsun. Şimdiden alacaklara hayırlı olması dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 68023967 -- 14 Eylül 2024; 1:53:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.