Şimdi Ara

2000TL civarında laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz bakındım ama karar veremedim. HP pavilion dv6 serilerine, casperın modellerine baktım ama uzun zamandır da piyasayı takip etmiyordum, çok bir fikrim yok dolayısıyla şu anda. Yalnız işlemcinin yeni mimarili i7 olmasını önemsiyorum. Hangi modelleri önerirsiniz, özellikle bu aralar kampanyası olan bildiğiniz modeller var mıydı?

• söylemeyi unuttum, şu an elimde bu model var (http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031562&CS_Category=_SBA_63_1662_444_914&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63 )

Babam 1780tlye almış ama hoparlöründe aşırı cızırtı var. Teknosada da tanıdık var iade edebilirim sanırım. Üstüne para ekleyip yeni bir şey almayı düşünüyorum şu an. Teknosada kampanyası olan bir şey olursa daha rahat olabilir ama teknosa teknoloji marketleri içerisinde nasıldır tam bilemiyorum, çok elektronik alışverişi yapmadım bu aralar

edit:
    şu iki model arasında hangisini tavsiye edersiniz acaba, para olarak biraz limitimin üstünde ama belki biraz zorlayabilirim
    http://pcdepo.com/lenovo-y570-59-070782-notebook-urun6320.html
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7113
    nedenlerini de söyleyebilirseniz sevinirim. bir de pcdepo ile ilgili tecrübesi olanlar var mı, burada çok şey söylenmiş. özellikle forumda açtıkları hesaplarla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monte13 -- 20 Ağustos 2011; 16:17:28 >

• lenovonun ekran kartı daha güzel amafull hd değil fakat ekran çözünürlülüğünde her oyunu gayet rahat oynarsın.asusun ekrankartı bialt sınıf dv 6 lardaki 6770 lerle aynı seviye karttır.
  • hm full hd olduğunu görmemiştim, normal hdye göre çok farkı var mi? öyle çok film izleyen birisi değilimdir zaten, internetim de her şeyi 1020p indirmeye çok uygun değil. Oyunlarda ne kadar farkediyor full hd olması? Lenovada memory olarak da daha iyiymiş
  • başka tavsiyesi olan var mı bugün almayı düşünüyorum
  • oyunlara kartı kaldırdıktan sonra full hd olması görsel ve netlik olarak çok farkeder.
  • peki önerdiğiniz model n53sn mi? biraz daha uygun fiyatlı bir şey bulsam daha iyiydi aslında
  • onun altında k53 serileri var onlardada 540m ekran kartı var birazdaha düşük 200 tlnin altında iyi kartlı olanlar hp dv6 serisi ekran akrtı lenovoyla aynı seviyede seçeneklerinden belirtmemişsin diye yazmadım dv6 6020st alınabilir bu fiyata eğer ucuz düşünüyorsan.uzak duracağım diyorsan ayrı
  • yok sadece onlar arasından tercih yapıcam manasında yazmamıştım aslında. bir başlıkta o iki pcyi görmüştüm, ne düşünüyorsunuz ideal seçimler bunlar mı manasında yazmıştım. yoksa dediğim gibi, piyasayı çok bilmiyorum şu an.

asusun yazdığım modelini nova dışında başka bi yerde bulamadım zaten, nova da ankarada galiba. istanbulda elden teslim almayı tercih ediyorum, ona göre bakıyorum biraz da.

hp 6020st de sadece istanbulbilişimde stokta görünüyor galiba

edit: bimekste de varmış
    http://www.bimeks.com.tr/urun/118326/hp-pavilion-dv6-6020st-ll046ea-.aspx#dealers

fiyat 2110tl. son kez sorayım bu fiyatta daha iyi diyebileceğiniz bir model öneriniz var mı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monte13 -- 21 Ağustos 2011; 13:24:50 >

• hb ile ilgili çok olumsuz yorumlar var ya. eskiden her şeyi ordan alırdım ama şimdi çok gözüm yemedi. ne dersiniz alınır mı, getirirler mi hemen?
  • alabilirsin belki biraz gecikme yaşanabilir.
  • Teknosa'ya iade etme işinde sorun çıkmadı çok şükür. Teknosa ile ilgili bi iki şikayet okuyunca uğraştırırlar mı diye tereddüt etmiştim ama hemen ürünü kabul edip işleme koydular sağolsunlar. Distribütöre göndereceklerini, salı gününe paramı alabileceğimi söylediler. İade konusunda iyiymiş teknosa.

Biraz daha baktım ama bu fiyat seviyesinde en mantıklısı dv6-6020st sanki. Bu ürün 1800 iken lenova'ya 2100 bayılmaya gerek yok gibi. Hepsiburadayla ilgili tereddütlerim var ama bakalım, oradan sipariş vericem sanırım sonunda.

Asus'sun GT550M'li modeli novadan başka yerde o fiyat seviyesinde var mı acaba biliyor musunuz. Olur da Asus'a dönersem elimin altında bi adres olsun. Pcdepo falan bi iki yere baktım ama hep gt540lı modeller vardı. 550liler çok daha yüksek fiyataydılar
  • baya güzel alet ama lenovo olması tereddüt ettirdi beni, bilgim olan bi marka değil emin olamadım o yüzden. bi de bi iki yerde teknik servisiyle ilgili çok olumsuz konuşulmuş. n560'ların da baya sorunlu olduğunu çok sorun çıkardığını duymuştum bu modelde de muallakta kaldım biraz o yüzden
  • hocam sana asus laptop tavsiye ederim fakat pahalıdır biraz diğer laptoplara göre ama servisi falan iyidir.
  • Normalde HBdan alıcaktım ama teknosadan para iadesini ancak bugün alabildim, HBden söylersem bayramdan sonraya kalacak şimdi. Bayramda 6020st modelini uygun fiyatlara bulabileceğim hangi mağazalar vardır acaba? Vatan, Teknosa, Eksen falan pahalı geldi biraz. Bir arkadaş git kadıköyde dolaş uygun fiyatlara bulabilirsin sokak aralarında dedi, öyle mi yapayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monte13

Normalde HBdan alıcaktım ama teknosadan para iadesini ancak bugün alabildim, HBden söylersem bayramdan sonraya kalacak şimdi. Bayramda 6020st modelini uygun fiyatlara bulabileceğim hangi mağazalar vardır acaba? Vatan, Teknosa, Eksen falan pahalı geldi biraz. Bir arkadaş git kadıköyde dolaş uygun fiyatlara bulabilirsin sokak aralarında dedi, öyle mi yapayım?

istersen evet bakabilirsin örneğin yazıcıoğluna ve gold bilgisayar gidip arastırabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.