Şimdi Ara

2000TL PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlqr LoL için çok yüksekte 150 200 fps alacak PC istiyorum kafamda ryzen 5 1600+rx570 vqr bütçem çok fazla yok amd sistem toplamak istiyorum ilerde parça rahatça parça yükseltilecek sistemlerde olabilir önerilerinizi bekliyorum en kötü g4560 1050ti düşünüyorum yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R5 1600 ve RX570 var bende dediğiniz gibi ultra da 140 altına düşmüyor. Tabii o bütçeye nasıl ayarlarsınız bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşte zaman içinde yükseltebilecegim düşük bütçeli bir sistem de olabilir ama nasıl yapsam bile sence ekran kartını rx460 vs alıp sonradan mı yükseltswm yoksa işlemci ve anakarti g4560 h110 dan mı yükseltswm karar veremiyorum

• MC Yarralı M kullanıcısına yanıt
    Apu işlemci düşünebilirsiniz bence. 3400g alın ilerde sadede ekran kartı takarsınız 3400 ün ekran kartı böyle oyunlarda yeterli oluyor diyorlar. Birkaç fps testi de izleyin çoğu oyunu 40-50 fps falan açıyordu sanırım.

• Union 2200 die bir pc var gt1030 r3 2200g 2000tl onu düşünüyorum

Bütçe tam olarak 2000 TL mi

• 2000₺ ye 150-200 fps alamazsin. Alirsin ama seyredenezsin.

Seni tenzih ediyorum ama lütfen 60hz monitoru olup 150-200fps kasan kekolardan olma.

Benim monitorum 60hz o sebeple oyunda 60hz kilidi kullaniyorum. Bu sayede ekran karti bosu bosuna kendini yirtmamis oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

2000₺ ye 150-200 fps alamazsin. Alirsin ama seyredenezsin.

Seni tenzih ediyorum ama lütfen 60hz monitoru olup 150-200fps kasan kekolardan olma.

Benim monitorum 60hz o sebeple oyunda 60hz kilidi kullaniyorum. Bu sayede ekran karti bosu bosuna kendini yirtmamis oluyor.
    60 hz monitorde 60 fpsten fazla almak her zaman avantajdır, daha iyi bi oyun ve tecrübe sunar.
  • Hocam öncelikle LoL bir bilgisayar için ölçü birimi olacak bir oyun değil, herhangi bir monitörü patatese bağlarsanız da 30fps verir en az, onun dışında i3 üzeri işlemcili, düzgün bir SSD takılmış her bilgisayar istediğiniz fps değerlerini sağlayabilir ki buna stock ekran kartları da dahil, Intel HD 2000 falan diyorum abartmadan.

İkincisi de elektronik fiyatlarında TL maalesef karşılık bulacak bir para birimi değil :( , ancak dünyanın her yerinde ve her türlü bilgisayar türü için geçerli olan bir kural vardır; 1000$= iyi bilgisayar, en az 2.5 sene de götürür .

Bir diğer kural da avını sabırla bekleyen çıta gibi pusuya yatmaktır elektronik cihaz alırken, acele etmemek gerekir.
    Zamanla yükseltmek istediğiniz esnek bir kasa istiyorsanız ana kartı iyi seçerek başlayın derim, onun dışında yazdığınız donanımlar da istediğinizi büyük ölçüde karşılar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 7 Nisan 2020; 14:28:30 >

• MachinaeSupremacy kullanıcısına yanıt
    Ya sacmalama monitor 60hz yukarsini gostermiyor.

Anca bos yere ekran kartini yorarsin. Hatta ekranda kirik goruntulesme olur.

• Kasa için sadece 2000 monitör de aşırı kararsız kaldım 144hz 24inc mı 75hz 27 inç mı mantıklı anlamadım 1100 lira gibide monitör e vericm ama tn daha mantıklı geliyor

Bence kesinlikle 144hz

• quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

Ya sacmalama monitor 60hz yukarsini gostermiyor.

Anca bos yere ekran kartini yorarsin. Hatta ekranda kirik goruntulesme olur.
    Hocam bilmediginiz konu hakkinda emin konusuyorsunuz.

Kendi agzinizla soyluyorsunuz yirtilma oluyor diye, zaman zaman oluyor cunku monitorun dogal sınırını asiyorsunuz, yani demek oluyor ki fazla fps alabiliyorsunuz aldiginiz verim 144 fps monitorle kiyaslanmayacak kadar olsa da. Bunu kabul edip 60dan fazla vermez demek de komik. Goruntu bozuluyor dersen o senin tercihin oluyor ama verim dersen her sekilde daha fazla fps daha iyi demek oluyor.

Ufak bi arastirmayla link de birakiyorum;

Hardware Unboxedyoutube
    Is More Than 60 FPS on a 60 Hz Monitor Better?
    https://www.youtube.com/watch?v=uzp8z1i5-Hc&feature=youtu.be

Teknik detaylardan anlamıyorsanız ortasından sonrasını izleyin. En sonunda da her sekilde fazla fpsin dusuk monitorler icin de daha iyi oldugunu soyluyor.

Neyse yukarda zaten kendi kendini yalanlamissin dedigim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MachinaeSupremacy -- 7 Nisan 2020; 18:33:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 3000G apu işlemci maksimum 450 TL

2*8 GB DDR4 RAM 630 TL
    www.hepsiburada.com
    HP V6 8GB 3000MHz DDR4 Ram 7EH64AA Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/hp-v6-8gb-3000mhz-ddr4-ram-7eh64aa-p-HBV00000QCM39

B450 chipsetli anakart 480 TL
    akakce.com
    Gigabyte B450M S2H AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b450m-s2h-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,408189054.html

400W PSU LU BİR KASA 350 TL

320 GB HARDDISK 70 TL
    www.hepsiburada.com
    WD 320GB 7x24 7200RPM 3.0Gb/s 3.5" 8MB SATA2 WD3200AVVS Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wd-320gb-7x24-7200rpm-3-0gb-s-3-5-8mb-sata2-wd3200avvs-p-HBV00000JGBDF

TOTALDE 1980 TL YAPAR.

B450 anakart önermemin sebebi internette 3000g nin grafik birimine hız aşırtma yaparak %30 40 a varan kazanım elde edebilme şansın.

• Thanks

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.