Şimdi Ara

2000TL'ye Fx-6300 ve Hd 7870 Sistem Yükseltme Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus M5A97 R 2.0 evo
    Gs skill 8 GB 1333 Mhz tek modül ram
    Corsairin 600W Bronze sertifikalı bir güç kaynağı
    Hd 7870xt
    Fx-6300
    Hyper 212 Evo

parçaları bulunuyor.İşlemci ve ekran kartını satıp onların yerlerine Fx-8370 ve Gtx 1060 almayı düşünüyorum fakat acaba işlemci yeterli olur mu,Gtx 1060 yerine Rx 470 veya 480 mi almalıyım gibi sorular mevcut kafamda.Bütçem maksimum 2000 TL ve 1080p için topluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shippi -- 8 Eylül 2016; 23:43:03 >

• İşlemci, anakart, ram, işlemci soğutucu, ekran kartını sat. Bütçeni artır. Skylake sistem topla veya AMD'nin AM4 soket işlemcilerini çıkarmasını bekle.

Bana kalırsa şu an hiç acele etme ve AMD'nin yeni işlemcilerinin çıkmasını bekle. Rekabetçi bir ürün ortaya koyarlarsa AMD alır f/p sistem kurarsın ya da rekabet gereği skylake işlemcilerin fiyatı düşerse daha ucuza skylake tabanlı sistem toplarsın.

O sisteme hiç yatırım yapmakla uğraşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

İşlemci, anakart, ram, işlemci soğutucu, ekran kartını sat. Bütçeni artır. Skylake sistem topla veya AMD'nin AM4 soket işlemcilerini çıkarmasını bekle.

Bana kalırsa şu an hiç acele etme ve AMD'nin yeni işlemcilerinin çıkmasını bekle. Rekabetçi bir ürün ortaya koyarlarsa AMD alır f/p sistem kurarsın ya da rekabet gereği skylake işlemcilerin fiyatı düşerse daha ucuza skylake tabanlı sistem toplarsın.

O sisteme hiç yatırım yapmakla uğraşma derim.

Tamamdır acelem yok zaten öyle yaparım o zaman
  • ekran kartını rx 470 yap kalan parayıda işlemciye ver, zamanınız varsa yeni amd işlemcileri bekleyiniz.

bu devirde hd serisi kart olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.