Şimdi Ara

2000watt bass a amfi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

işini görmez işte 5 kuruşta etmez o markayı agzıma bile almak istemiyorum

bas anfisi şart

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ..jameson amfisi seni çok kötü etkilemiş,hep yerden yere vuruyorsun bu markayı...

bası indirdim ses yok bişi yok anca yer kaplıyor bagajda yaza kadar bekliyecem anfiyide gittigidiyoırdan verecem o zamana kadar kötülemesemmi ne

sıfır 240 ytl di fiyatı 180 e versem iyimi yaza kısmetse istanbuldan bi teyp bide anfi alacam dogubanktan

• ARKADASLAR HER SEY ICIN SAOL UN AMA BU BASS IN RMS DEGERI NEDIR BN HESAPLAMAYI BILMIYIORUM BILEN BIRI YADA BILGISI OLAN YOK MU SIDMIDEN SAOL UNN
  • bence bilader daha yeni bağladık bi arabaya 2000 watt pioneer jbl 301.1 e bağladık çok gzüel çalıyo madem jbl düşünüyosun süper vallaha o anfi 310 ytl fiyatı bende kendi arabama alıyorum 2 tane 38 cm 1000 watt jbl bağlıcam inşallah kaldırır
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIAT MAREA HLX 1998

ARKADASLAR HER SEY ICIN SAOL UN AMA BU BASS IN RMS DEGERI NEDIR BN HESAPLAMAYI BILMIYIORUM BILEN BIRI YADA BILGISI OLAN YOK MU SIDMIDEN SAOL UNN

rms değerini yazmışsın zaten,750 watt nominal input diye yazıyor..601,1 de tam doyuramaz o wooferı daha güçlü amfilere bak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

bildiğim kadarıyla 6800'in çıkışları 4*50 o yüzden bence kolonlar için anfiye gerek yok. Çünkü 2.bir anfi demek kapasitör alman demek extra para demek Bencede jameson gibi bir anfi işini görür çünkü pioneer basslarda peak yüksek tutuyor ama rms düşük oluyor. Ama ben illa güçlü bir şey istiyorum dersen JBL 601.1 mono bass anfisi işini görecektir. Yaklaşık 500-600ytl civarına bulursun bu anfiyi

+1
  • dostum bn dun sordum alcagım yere adam bass ın rms sıne 700 watt dedı bu bass ıcın jbl 601,1 ı onerdı adamın samımıyetınede fazla ınanmadım ama ne dersın benı gorur mu bnu ıs.. o amfı bu bass ı kaldırrı r mı ... bass a 280 amfıye 400 ytl dedıı..

bunların yanına bıde pıoneer deh-6800mp teyp alcam + 2 owal kolon ne dersınn bana yeter mıı....
  • quote:

dostum bn dun sordum alcagım yere adam bass ın rms sıne 700 watt dedı bu bass ıcın jbl 601,1 ı onerdı adamın samımıyetınede fazla ınanmadım ama ne dersın benı gorur mu bnu ıs.. o amfı bu bass ı kaldırrı r mı ... bass a 280 amfıye 400 ytl dedıı..

bunların yanına bıde pıoneer deh-6800mp teyp alcam + 2 owal kolon ne dersınn bana yeter mıı....

601,1 de güzel çaldırır o subwooferı ama wooferın max. performansını elde edemezsin o kadar..uygun fiyat verdiği için tercih edebilirsin..
  • dostum olese bana o bass ı max. olarak calıstırcak bısı oner fıyatıda we modelı olursa ıı olurr ..
  • abi neden önermiyolarki bu amplileri. Ben 755.6 kullanıyorum. Gayet güzel canavar gibi ses veriyo. Önermeme sebepleri ne? çabukmu bozuluyo yoksa bi üretim hatasımı var?

quote:

Orjinalden alıntı: hawk25

bass güçlü deil derken demek istediğim profesyonel bir sistem kurmuyorsun o açıdan jameson anfi işini görür demeye çalışmıştım.jbl in gto anfilerini kesinlikle önermiyorlar bunuda sana belirteyim jbl yerine daha farklı bir marka bulabilirsin.hepsiburada.com da alpin anfiler var onlara bakabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsirli

abi neden önermiyolarki bu amplileri. Ben 755.6 kullanıyorum. Gayet güzel canavar gibi ses veriyo. Önermeme sebepleri ne? çabukmu bozuluyo yoksa bi üretim hatasımı var?

quote:

Orjinalden alıntı: hawk25

bass güçlü deil derken demek istediğim profesyonel bir sistem kurmuyorsun o açıdan jameson anfi işini görür demeye çalışmıştım.jbl in gto anfilerini kesinlikle önermiyorlar bunuda sana belirteyim jbl yerine daha farklı bir marka bulabilirsin.hepsiburada.com da alpin anfiler var onlara bakabilirsin

bende 75.4 var.. birdaha alacağım amfi kesinlikle bu seriden olmayacak.. üretim kalitesi özellikle hayal kırıklığı yarattı bende.. verdiği sese birşey diyemem tabi, canavar gibi çalıyor.. ama o kadar para veriyoruz, elime aldığımda kaliteyi hissetmek isterim.. ufak tefek sorunlar da eksik olmuyor, ilk 2 sene sorunsuz kullandım, ama artık illallah dedirtti yani..
    karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama, bende kenwood olsun, MTX olsun, üretim kalitesi olarak jbl'e göre çok çok daha üst seviyede.. amfinin yanında verilen bağlantı vidaları bile hamur gibi eğildi çevirirken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 11 Aralık 2006; 14:36:07 >

• bn ne alayım sımdı amfı o bass ıcın model we fıyat belırtın bana bana jbl 601,1 ısını gorur dedı adam ne dersınız onumu alayım yoksa baska bısı onerır mısınız... jbl dekı su sorunlar nedırr soelr mısın dostumm
  • quote:

bn ne alayım sımdı amfı o bass ıcın model we fıyat belırtın bana bana jbl 601,1 ısını gorur dedı adam ne dersınız onumu alayım yoksa baska bısı onerır mısınız... jbl dekı su sorunlar nedırr soelr mısın dostumm

bence jbl değilde xetec alpine gibi markaların alt serilerine bakabilirsiniz jbl in gt serisi basslarından ve gto serisi anfilerinden sıkça şikayetler duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 12 Aralık 2006; 15:11:57 >
  • dostum bn sımdı pıoneer 6921 kolon aldım bıde 6800 teyp aldım sımdılık bu kadar bass ıda 1. 2 ay a kadar alırım ama bana bı amfı onerın ne alayım model . marka. fıyat kenddınıze aldıgınızı dusunun ole tawsıye werın sımdıden tesekkurlerr.......

2000watt bass a  amfi

2000watt bass a  amfi

• wede sadece bass ıcın olsa ıı olur yanı mono amfı dusunuyorum ..

fakat teyp e 2 ya da 4 kolon baglıcam bassı da afıye wercem problem olur mu ....kolonlarda amfı yok bass ta war... ???**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIAT MAREA HLX 1998 -- 12 Aralık 2006; 22:50:04 >
  • tabiki kendimiz alıyormuş gibi yorum yapacaz atıp tutmakla olmuyor kardeşim merak etme

sen yeterki alacağın bası söyle ve anfi için limit belirt
  • alcam bas s ın fotosu war kardesım we de ozellıklerını belırt mıstımm

400 . 500 e kadar cıka bılırım...
  • sorma yaw sonradan gördüm

400-500 ytl limit yeterli

bu aralıkta bir çok mono anfi var daha önce bir çok topicte belirtmiştik

pioneer 802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 13 Aralık 2006; 10:37:31 >
  • mono amfı onerısıı olan war mı_?????
  • ileriye dönük bişey istersen helix dark blue anfi öneriim 3000rms alırsın ikinci el ffiyatı 800 900ytl

pionner ürttiği kolunun anfisini üretmemiş mi pek???
  • dostum 500 ytl ye kadar cıka bılırımmm... bu fıata gore bı ajmfı ıı bısı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.