Şimdi Ara

2000watt bass a amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm dostlar benım fıat maream war onun ıcın sımdı set e baslıyorum ılk olarak 290 ytl ye 2000 watt pıoneer 30 cm bass aldım buna gore bı amfıye ıhtıyacım war bana yardımcı olursanırz sewınırımm sımdıden tesekkurlerr

• güçlü bir bass deil 250-300 ytllik bir anfi işini görür.jameson alabilirsin mesela
  • dostum ndn guclu bır basl olmadıgını soledın bnce gayet ıyı bısı ayrıca bn jbl ın amfılerınden dusunuyorum ama bılmıyorum sonuc ne olacak bana onerdıgın amfının modelınıde soler mısn yorumların ıcı nsaol
  • dostum sana kafamdakı seyı anlatayım bak.... benım 98 model bı marea m warr buna 1 cıft 360 wattlık oval pıoneer kolon . deh-6800mp teyp . 2000watt pıoneer bass olcakk ama dostum bana amfıı ne olcak o lazımmbunları kaldırcak bısı 500 e kadar cıka bılır jbl ın 300 ıle 500 arası amfılerı war 2 tanee onları dusundum ama bana baska alternatıf onere bılır mısın sımdıden saol
  • bass güçlü deil derken demek istediğim profesyonel bir sistem kurmuyorsun o açıdan jameson anfi işini görür demeye çalışmıştım.jbl in gto anfilerini kesinlikle önermiyorlar bunuda sana belirteyim jbl yerine daha farklı bir marka bulabilirsin.hepsiburada.com da alpin anfiler var onlara bakabilirsin
  • benım demek ıstedıgımm bu bass ı ıyı bı sekılde beslıcek bı amfıye ıhtıyacım war.. bu bassın yanında 2 tanede 360 watt pıoneer kolon olcakk bu 2lıyı beslıcek bısı lazımm ne dersınn
  • dediğim anfiler işini görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol dostumm
  • bildiğim kadarıyla 6800'in çıkışları 4*50 o yüzden bence kolonlar için anfiye gerek yok. Çünkü 2.bir anfi demek kapasitör alman demek extra para demek Bencede jameson gibi bir anfi işini görür çünkü pioneer basslarda peak yüksek tutuyor ama rms düşük oluyor. Ama ben illa güçlü bir şey istiyorum dersen JBL 601.1 mono bass anfisi işini görecektir. Yaklaşık 500-600ytl civarına bulursun bu anfiyi
  • benım yapmak ıstedıgım amfı bagazda oolcak kolonlarda arka taraftaa bu 3 unu amfıye baglıcam teyp zatı 4*50 yada 60 2 sı amfı ıcın olsaa 2 cıkıs kalıyoo teyp ın 2 cıkısınıda on kapıdakı kabınlerew weremek ıstıyorumm olur muu
  • tabiki olur ama benim sana önerdiğim anfi ile olmaz o iş çünkü o bir mono bass. Sana stereo anfi lazım senin dediğin sanırım jbl 75.4 ile olabilir. Tabi kablo kiti de çok önemli boss marka tavsiye ederim sonra canın yanmasın.
  • şu anda okulun kütüphanesindeyim msn yasahh burda faberge43@hotmail.com eklersen online olunca görüşebiliriz
  • jbl 601.1 400 ytl ye bile bulabilirsin araştırırsan,geri kalan parayla ovaller için 4 kanal bir amfi alırsın olur biter..subwoofer modelini söylersen başka amfiler de önerilebilir...
  • arkadaslar bn sole bısı yapsam nasıl olurr bı pıoneer deh 6800 mp teyp alsam bunu 2 cıkıısını on kapıdakı kabınlere wersem 2 cıkısı ılede arkaya 2 owal kolon koysam teyp ın 2 tane amfı cıkıısı war bunu ıı bı mono amfı alsam sadece bass ıcın bırde o bahswettıgım pıoneer 2000 watt bass ı alsam nasıl olur... ne dersınızz
  • bişeyi bilmeden sallamayın kardeşim yok jbl in gto anfilerini faln önermiolar falan milletin sölediğini geç ..jameson al dion onumu öneriolar...arkdaşim sen kolonlari falan anfiye wermmiceksen 301 weya 601 al jbl.n ...eyer ilerde komp alirsanda bitane 75.4 alirsin 2 kolona bi çiftte kompa werirsin ğüzel olur..bu arda o basın sesi gayet doyurucu....çif anfili çok ğüzel bi sistemin olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hawk25

güçlü bir bass deil 250-300 ytllik bir anfi işini görür.jameson alabilirsin mesela

işini görmez işte 5 kuruşta etmez o markayı agzıma bile almak istemiyorum

bas anfisi şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

bas anfisi şart

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ..jameson amfisi seni çok kötü etkilemiş,hep yerden yere vuruyorsun bu markayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

bas anfisi şart

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ..jameson amfisi seni çok kötü etkilemiş,hep yerden yere vuruyorsun bu markayı...

bası indirdim ses yok bişi yok anca yer kaplıyor bagajda yaza kadar bekliyecem anfiyide gittigidiyoırdan verecem o zamana kadar kötülemesemmi ne

sıfır 240 ytl di fiyatı 180 e versem iyimi yaza kısmetse istanbuldan bi teyp bide anfi alacam dogubanktan

• arkadaslarr alcagım bass ın ozellık lerı bunlar bı goz atın ole bana bısıler dıyın olur muu

Short description - SPL C-Type Subwoofer
    Interlaced Glass Fibre/Carbon Fibre Reinforced IMPP cone
    Wide-roll, 3-layer fibre woven radial surround
    Double-stacked high power magnets
    Silver binding post terminal
    Aluminium die-cast basket with bottom hold structure
    Extended and vented pole yoke
    Dual 4 ohm voice coils (2 or 8 ohm)
    Optional accessories:
    UD-G305 spoke grille
    UD-W300S custom enclosure box
    Enclosure use
    Frequency response - 18 - 2.000 Hz
    Sensitivity (1W/1m) - 89 dB
    Qts - 0.328
    Recommended sealed enclosure (Litres) - 42.5
    Lowest resonance frequency (FS) - 32 Hz
    Maximum Power - 2.000 Watt
    Nominal input power - 750 Watt
    Vas - 34.53 l
    Woofer size (cm) - 30 cm
    Dual 4-ohm voice coils: 2 or 8 ohm
  • selam arkadaş marea kulübe üyemisin oformda aradığın cevabı bulursun ....bucakli arkadaş var o bilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.