Şimdi Ara

FAR ROLESİ KULLANMALI MIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sislere 85 Wattlık beyaz ampul alıcam bununla birlikte far rolesi kullanmam gerekir mi?

• kullansanız iyi olur benim sislerin ampullerini değiştirirken gerek yok dedi elektrikçi ama düğme yandı servis 240 ytl istedi
    en iyisi ve sağlamı bağlatmak
  • Peki siz taktınız mı?
  • arkadaşım ben beyaz renki helojen far aldım 2 ay kullandım rolesiz orjinali 100/55w idi ama ben bilmeden güçlü yansın iyi aydınlatsın diye 100/90w aldım dediğim gibi 2 ay kullandım hiçte bi sorun olmadı ama sonradan araştırırken elektrik devresinin bile yanabileceğini duydum o nedenle söktüm geri orjinalleri taktım kendi rolesininde çok ısındığını farkettim bence 55w al yada role kullan ne olr ne olmaz kardeşim 3 kuruşluk şey için arabandan olma derim
  • senin maviye xenon gider yarbay bırak kıytırık 85W çin malı ampulleri :)

philips, osram gibi bilindik markaların ampullerini al bence.abidik gubidik markalar 55-85W yazar ama allah ne verdiyse çekmesin sonra aküden :)

bu konu bi anket ister
    yarbayın BMW ye beyaz ışık veren ampul mü gider
    yoksa cillop gibi xenon mu gider
  • Valla haklısın aslında ama şuanda onun için bütçe ayıramayacağım oyüzden çok az kullanıyorum zaten sisleri o yüzden beyaz ampul yeterli zaten şimdilik. Kısalar xenon, sisleri açtığımda uyum sağlasın diye istiyorum başka amacım yok.

Mtec Cosmos Blue siparişi verdim. 4750 K 55 W.
  • heh iyi bari :)
    55W
    hem de mtec.
    xenonlarını alanın pişman olmadığı bi marka.

bu arada bi hatıratma yapayım yarbay ben de farlarımla uysun diye sislerime osram coolblue takmıştım.makyajsız 307 lerde sis farı kısa far reflektörünün içinde diyebiliriz.yani artislik için yakılsa bile bişi farketmiyo.herneyse, bi ara izmitten sakaryaya giderken sise yakalandım.üstelik görüş mesafesi yok denecek kadar azdı.o lanet beyaz ampuller yüzünden hepten berbat olmuştu.allahtan daha önce kullandığım %30 a yakın daha fazla aydınlatma sağlayan osram all seasons sis ampulleri arabadaydı.kenara çekip onları takınca oh çekmiştim.kimine göre fark olmasa bile insan psikolojik olarak rahatlıyor.

uzun uzun yazıp vakit aldım kusura bakma ama tecrübemi paylaşmak istedim.bazen görüntü için yaptıklarımız gerektiğinde bizi zor durumda bırakabiliyor...
  • Tecrübelerin için teşekkürler. Benim Kısalar Hella marka Xenon. Çok çok iyi bir aydınlatması var. KArşı tarafı rahatsız etmeden aşırı bir aydınlık sağlıyor. Bakalım Mtec i hiçbiryerde bulamadım 85 watlık 4350 k lık vardı. Bu benim için çok iyi oldu 4750 k. Bakalım takınca farkı görücem bununla role kullanmama gerek yok sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

Tecrübelerin için teşekkürler. Benim Kısalar Hella marka Xenon. Çok çok iyi bir aydınlatması var. KArşı tarafı rahatsız etmeden aşırı bir aydınlık sağlıyor. Bakalım Mtec i hiçbiryerde bulamadım 85 watlık 4350 k lık vardı. Bu benim için çok iyi oldu 4750 k. Bakalım takınca farkı görücem bununla role kullanmama gerek yok sanırım.

gerçek bi siste cosmos blue işe yarayacak mı arkamda duran bi sorentoda vardı, önümde de beyaz bi hyundai. araba resmen açık mavi görünüyordu gece. floresanla aydınlanmış gibi. bitti bitecek bir floresan

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Tecrübelerin için teşekkürler. Benim Kısalar Hella marka Xenon. Çok çok iyi bir aydınlatması var. KArşı tarafı rahatsız etmeden aşırı bir aydınlık sağlıyor. Bakalım Mtec i hiçbiryerde bulamadım 85 watlık 4350 k lık vardı. Bu benim için çok iyi oldu 4750 k. Bakalım takınca farkı görücem bununla role kullanmama gerek yok sanırım.

gerçek bi siste cosmos blue işe yarayacak mı arkamda duran bi sorentoda vardı, önümde de beyaz bi hyundai. araba resmen açık mavi görünüyordu gece. floresanla aydınlanmış gibi. bitti bitecek bir floresan

Gerçek bir siste tabiki çok fazla işe yaramayacak. Ama orjinal olanları birtek şehirdışında kullanırım. Cosmos blue lar bana şehiriçinde yeter gibi geliyor. Zaten şehiriçinde sis görmedim şimdiye kadar. olursa yüksek yerlerde oluyor örn: bolu dağı gibi. O yüzden şehirlerarası yolculukta orjinal sisleri takarım şehiriçi cosmos yeter bana

• bendeki sisler zaten orjinalinde yoktu aracın ama sis düğmesini yapmış japon ilerde takarsak diye düğme yanınca normal bir düğme yaptırdım daha sonra kazada ön tampon değişince bir daha sis falan takmadım zaten kendi adıma konuşuyorum bendeki sislerinde bir işe yaradığını görmedim karşıdan gelenlerin sellektör yapmasından başka orijinal olmayınca ayar tutmuyor
    quote:

Peki siz taktınız mı?
  • quote:

ilk akım çekmede kablolara zarar verebilir.bu yüzden röle öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.