Bildirim
Far Lambası Garanti kapsamında mıdır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
garanti kapsamına girmesi imkansız değiştirmeyi bilmiyosanız serviste değiştirin -
şimdiye kadar opel servislerinin garantiden birşey değiştirdiğini ne gördüm nede duydum.kullanıcı hatası olmasada kabul etmiyorlar... -
marka ile alakası yok,kullanımla ömrünü tamamlayan şeyler garanti kapsamında değildir
ona bakarsan motor yağını da garantiden değiştirsinler
sarf mazlemesi gibi düşün -
Problem sigortadan kaynaklı olabilir mi acaba? Far sigortası yanmış olabilir mi -
sigarta yansa iki farda yanmaz -
bence servisler falan uğraşmayın hiç
yeni far lambası alın
kendini değiştiremeyecekseniz ufak bir servise gidin
ama öncesinde tabiki opel satıcı servisi arayın belki değiştirebilirler sebebi ani olarak fazla elektrik gelmesi olabilir gibi söyleyebilirsin
yukarda bir arkadaş demişki opelde ne değişim duydum nede kullanıcı hatalarını kabul ediyorlar gibi birşey demiş
birkaç parça değişimi çok rahat şekilde yaptılar merak etmesin
bizim stoplar buharlanıyodu anında yenilerini istediler ve değişim yaptılar
sileceklerin çalışmasını sağlayan motor yanmış onuda garantiden değiştirdiler adam pek ala sen bunu çalışırken elin ile bastırmış vede o hareket edemediği için yanmış olabilir gibi birşeyde diyebilirdi bizim komşunun garantideki passatına vw yetkililerinin dediği gibi
bence opeli gereksiz yere kötüleme amacından vazgeçsin insanlar
herkes şikayet var şikayet var yazar durur
bir araştırmada şikayet vardaki opel sorunlarının yarısı sahte sorun oldupu ortaya çıktı gibi bir haber okumuştum
işte millet böyle sağdan soldan duyma şekilde oraya sırf karalamak için yazıyo sonra gelip herkes opel şöyle opel böyle diyor
yapmayın arkadaşlar mantıklı olun biraz
kullanın kendiniz fikrinizi söyleyin ama tabi ön yargı olmadan yaklaşın
emin olun bu firma bu kadar çok araba satamazdı böyle sorunlu olsa hemde fiyatlarıda pek ucuz sayılmaz
-
hiç bir koşulda yanan far ampulü garanti kapsamında değiştirilmez. Her markada bu böyledir. Zahmet edip garanti belgesini okursanız göreceksiniz -
girmez far lambası dediğin nedirki 5-10 ytl bişey tutar en fazla -
quote:
Orjinalden alıntı: space_jam
sigarta yansa iki farda yanmaz
-
Ampülün garantisi olmaz.. -
Herseyin garantisi olmak zorunda olduğu gibi ampulünde garantisi olmak zorunda bence. Yıllardır böyle gelmiş böyle gidiyor, bizler sesimizi çıkamadığımız için böyle oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha onceden tatsiz durumlar yasadigimiz bir Opel servisi ne arka stopa ne de on park lambasina para aldi degistirmek icin. Surekli gittiginiz bir servis ise bedava yapabilirler. Garantiden olmaz ama iyi niyetten bayi karsilayabilir zaten far ampulu cok ucuz bir sey.
Ampulun garantisi olmaz diye bir sey yok tabiiki vardir ama 2006 model aractan bahsediyoruz yani 8 yil olmus. Garanti falan kalmaz bu durumda.
Daha ince sifir aldigim ampul 3 ayda yaninca firma ucretsiz yenisini vermisti garantiden Osram.
Edit: BU arada farin xenon olmadigini varsaydim. Xenon ise fatura yuklu cikabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 22 Ekim 2014; 7:06:32 > -
Bizim aracında 2 kez gündüz farı patlamıştı.
1 kere garanti kapsamından yapıldı. 2. kez ise 6.5 TL ücret karşılığında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X